Újabb nagy szivárgás érkezett a Battlefield 2042 Hazard Zone kapcsán, ami jó hír lehet azoknak, akik free-to-play tartalomra vágynak.

Jelenleg a rajongók úgy várják az új információkat, mint a messiást a Battlefield 2042-ről, miután a játék a hónap elején lelepleződött. Hónapok gyötrődése után végre megkaptuk a trailert, amiért könyörögtünk, és megérte a várakozást.

Aztán alig néhány nappal később egy hihetetlen Battlefield 2042 gameplay trailert kaptunk, ami az E3 2021-en érkezett. Ez segített még tovább emelni a hype-szintet, de sajnos azóta nem sok hivatalos infó érkezett.

A Battlefield 2042-t legközelebb a július 22-i EA Play-en láthatjuk majd. Sőt, olyan pletykák is keringenek, hogy egy új béta is elindul a játékhoz ez idő tájt.

Új Battlefield 2042 Hazard Zone kiszivárgások

A Battlefield 2042 egyik játékmódjáról már tudunk, ez pedig a közelgő Hazard Zone.

Az EA jelentése szerint a játékmód „egy olyan izgalmas élmény, amely ötvözi a pengeélen táncoló játékmenetet a Battlefield sandbox legjobb tulajdonságaival”.

Most azonban a kiszivárogtató Tom Hendersonnak köszönhetően egy kicsit több információt kaptunk arról, hogy mi vár ránk a Hazard Zone-ban a megjelenéskor.

Egy új jelentés szerint úgy tűnik, hogy a Hazard Zone lesz a Battlefield 2042 ingyenesen játszható játékmódja. A játékmenet pedig jelenleg egyszerre akár 100 játékost is támogat, valamint a csatatéren jelen lévő AI katonákat.

A tényleges célokat tekintve a Hazard Zone a pletykák szerint játékmenetét tekintve nagyon hasonlít majd az Escape From Tarkovhoz. Nagy intenzitású helyzetekre és fosztogatási mechanikára számíthatunk, ha ez a kiszivárgás igaznak bizonyul.

A Hazard Zone azonban Henderson értesülései szerint akár a Battlefield 2042 régóta várt Battle Royale-jává is átalakulhat, ha a fejlesztők úgy döntenek. Jelenleg a kiszivárogtató azt találgatja, hogy az EA el akarja kerülni a Battle Royale kifejezés használatát annak ellenére, hogy a mód hasonlóságot mutat a műfaj más játékaival.

 

Érdemes kiemelni, hogy Henderson a múltban kissé labilis a Battlefield-szivárogtatásokat nézve, de még mindig megbízható forrásnak számít a játékközösségében. Azonban még maga Tom Henderson is arra figyelmezteti a rajongókat, hogy erre a szivárgásra tekintsenek fenttartásokkal, mivel nem tudta ellenőrizni néhány szokásos forrásával.

Mindenesetre elég érdekesnek hangzik ez a Hazard Zone játékmód, főleg hogy ingyenes lesz. De akkor miért kell ennyit fizeni?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=producthttp://bit.ly/bf2042-leet

×