Kitettek magukért a fejlesztők.

Az Epic Games 15:00 órakor bedurrantotta a rakétákat és elstartoltatta a Fortnite Cosmic Summer névre hallgató eseményt. 2019 után végre egy tisztességes nyári eventet kapunk, ajándékokkal, LTM módokkal és rengeteg finomsággal.

Az event egészen július 5-éig fog majd tartani, ám nem árt sietni a feladatok teljesítésével, hiszen a nagy részüket LTM/Creative módokban kell abszolválnod, melyek népszerűsége csökkenhet ahogy a játékosok végeztek egy-egy küldetéssel. Ezen kívül természetesen új és régi nyári tematikájú outfitek visszatérésére is számíthatunk, az Epic Games párat fel is fedett már.

 

LTM módok

Több populáris LTM is visszatér majd a Cosmic Summer során. Ilyen például a Bio által készített Zone Wars Trio 1.0, a Pro 100 , a Freaky Flights – Air Royale és a The Pit – FFA is. Az Epic Games által megadott kihívásokat ezeken a pályákon kell majd kipipálni, így nem árt velük közelebbről is megismerkedni.

Ajándékok

Az Epic Games ezúttal nem fukarkodott, rengeteg ajándékot kifarmolhatunk az elkövetkezendő 14 napban. Ezúttal nem értéktelen dolgokról beszélünk, mint spray vagy emoji. Lesz glider, wrap, emote és csákány is. A feladatoknál tökéletes látod majd, hogy az XP mellett melyik jóság jár majd hozzá, így nem érhet meglepetés. Ezen kívül két, hat és 12 teljesített küldetés után további kozmetikai tárggyal lep majd meg az Epic Games minket.

Új outfitek

Az Epic Games több új outfittel és Bundle csomaggal is jelentkezik majd a hajnali Item Shop frissítésekben. Nyári designt öltött magára Midas, Brutus, Crystal, de még Jules is. Ezen kívül azt sem titkolják a fejlesztők, hogy olyan szezonális outfitek is visszatérnek, mint Summer Drift vagy épp Unpeely. Az biztos, hogy a V-bucks tartalékok ezúttal nem lesznek biztonságban.

Így teljesítheted a küldetések első adagját

Ahogy fentebb már írtuk, ezúttal nem a rendes szigeten kell játszanod. Jelenleg négy küldetés érhető el, melyeket a Zone Wars Trio 1.0 Creative pályán kell teljesítened. Könnyen lehet, hogy nem ismerős a közösségi alkotás számodra, de ne aggódj, segítünk!

  • A legelső lépésben meg kell keresnünk a játékmód választő képernyőn a Zone Wars Triot hirdető kis szekciót és kiválasztanunk. Ezt a Creative és Battle Lab opciók között találod majd optimális esetben.

  • A játék ezután bedob a pályára, melyen 1-5-ig számozva láthatunk portálokat. Fuss be valamelyik számhoz, ekkor bekerülsz egy csapatba és jó esetben még két társat is kapsz magad mellé.

  • Ezt követően a csapatodnak megfelelő színű spawn helyre kerülsz. A földről válaszd ki a számodra tetsző fegyvereket, ám nem árt sietned, hiszen másodperceken belül indul is a vihar. A szabályok innen már egyértelműek: építs és ölj!

 Az első négy feladat a következő:

  • Sebezzünk ezret ellenfeleinkbe
  • Szerezzünk 10 fejlövéses ölést
  • Healeljünk vagy shieldeljünk 500-at magunkon
  • Szerezzünk 50 assistot csapattársaiknak.

A következő adag küldetés várhatóan 3 napon belül érkezik is, természetesen abban is segítünk majd!

Sok sikert kívánunk a küldetésekhez!

 

×