Az ASUS gondolt egy nagyot és úgy döntött, hogy végre beszáll a gyorsfőzős kínai tésztalevesek piacába. Itt a ROG leves…

A kollégistáknak semmiképp, de talán rajtuk túl is csak keveseknek kell bemutatni azokat az olcsó 99-150 forintos gyorsfőzős kínai tésztaleveseket, melyek hivatalosan nagyon egészségtelen ételek, titkon mégis mindenkinek van belőle egy kedvence.

Nos, az ASUS úgy gondolta, hogy ezen a területen egy óriási piaci rés tátong, ezért a Republic of Gamers (ROG) márkájára ráhúz egy ilyen tésztalevest.

 

Nem, ez most nem egy megkésett áprilisi poén, tényleg zacskós levesekkel újít az ASUS. Sajnos, nem sajnos viszont előbb kizárólag az ázsiai, leginkább a kínai üzleteket tölti fel a forró vízben 5 perc alatt oldódó leveseivel, és sajnos nem is nagyon lehet hallani nyugati – esetleg európai megjelenésről. De ne aggódj, ha legalább akkora siker lesz, mint a PredatorShot „energiaüdcsi”, akkor simán van esély rá, hogy Magyarországon is vehető lesz – ha mást nem, talán majd az „arra szakosodott olcó üzletekben„.

Lesz egy csirkés és egy marhahúsos „edition” is a zacskós levesből:

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×