Folytatódik a Festival of Football, mely az EA Európa bajnokságra felhúzott promóciója. Idén se maradunk francia védő nélkül, ugyanis itt van Hernández.

A tavalyi évben Summer Heat néven zajlott az EA nyári felfrissülése. Idén az EB és a Copa miatt visszatért a Festival of Football, ahol a különböző nemzetközi bajnokságokon nyújtott teljesítményükért fejlődhetnek a játékosok. Az ingyen lapról az új szezonban se maradunk le. Íme Lucas Hernández kiváltható kártyája:

Lássuk a feladatokat:

  • Offensive Presence – Szerezz 4 gólt fejessel Squad Battles játékmódban (legalább Professional nehézség) vagy Division Rivalsban.
  • Wide Delivery – Adj gólpasszt beadásból 3 különböző mérkőzésen Squad Battles játékmódban (legalább Professional nehézség) vagy Division Rivalsban.
  • Les Bleus – Szerezz gólt francia játékossal 8 különböző mérkőzésen Squad Battles játékmódban (legalább World Class nehézség) vagy Division Rivalsban.
  • Overlap Threat – Adj gólpasszt 12 különböző mérkőzésen védővel Squad Battles játékmódban (legalább Professional nehézség) vagy Division Rivalsban.

A francia lapokban idén is hatalmas a potenciál. A VB címvédők idegenben 1:0-ra legyőzték a németeket, ahol pont Lucas Hernández beadásából született a gól. A mai napon hazánk válogatottja ellen lépnek pályára, ahol megszerezhetik a második győzelmüket. Mindenképp egy jó lapról beszélünk, hiszen simán elképzelhető, hogy a francia válogatott elmenetel egészen a döntőig.

Mit ajánlok? Tökéletes ötvözése a francia és német TOTS csapatoknak. Az ingyen Kimpembe lappal is összepárosítható és valószínűleg fejlődni is fog. Ha nem más idegből el Quick Sellezheted a mai meccs után, ha számunkra kevésbé kedvező eredmény születik.

Te megcsinálod Hernández lapját?

×