A CS:GO csalók már most rájöttek, hogy hogyan kerüljék ki a Valve legutóbb bevezetett korlátozásait. Sosem lesz vége az csalók áradatának?

A közelmúltban a Valve hatalmas frissítést és egyben változást hozott a CS:GO játékosok számára. Ez drasztikusan megváltoztatta a játék meccskeresési metódusát, és számos korlátozást vezetett be az ingyenes fiókokat illetően, így ők most már nem tudtak csatlakozni a ranked ​​mérkőzésekhez. Ennek a változásnak a célja persze az volt, hogy a Valve csökkentse a csalók folyamatosan növekvő számát, akik ingyen új fiókokat hoztak létre. A ranked meccseket így egy 15 dolláros fal mögé rejtették.

Úgy tűnik azonban, hogy a csalók új módszert találtak eme fal kijátszására, hogy ingyen visszatérjenek rankedezni.

A TalkEsport szerint a csalók most harmadik féltől származó matchmaking szolgáltatást használnak, például a FACEIT-et. Ezen a platformon a frissítés bevezetése óta megugrott a hackerek száma, ami azt sugallja, hogy a csalók a korlátozások után ilyen szolgáltatásokba lépnek be, hogy ingyen játszanak rangsorolt meccseket.

Ezek a szolgáltatások ugyanis nem korlátozzák a matchmakinget a Prime-ra, ami azt jelenti, hogy a free-to-play játékosok is használhatják őket.

Bár sokan úgy gondolják, hogy a FACEIT csalásellenes rendszere jobb, mint a VAC, most képtelenek kezelni a hackerek számának növekedését az elmúlt napokban. A csalók folyamatosan újabb módszereket találnak a csalásellenes rendszer megkerülésére, és persze free-to-play fiókokon tesztelik őket.

Ez oda vezethet, hogy a FACEIT a jövőben szigorúbban szűri majd az ingyenes fiókokat, és megtilthatja számukra a matchmakinget. Addig viszont jó pár csaló már visszatért a pályára.

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×