Nincs új a nap alatt.

Csütörtök reggel élesedett a Warzone és Cold War 4. szezonja. Ahogy az lenni szokott, az újdonságok mellett sajnos ezúttal sem maradunk hibák nélkül. Sajnos egy visszatérőt is köszönthetünk, hiszen ismét feltűnnek a láthatatlan játékosok a szervereken.

Legutóbb akkor szaladhattunk bele a glitch egy nagyobb hullámába, amikor a fejlesztők hozzáadták az Attack Helikoptereket a 2. szezon Reloaded frissítésében.

Another Potential Invisibility Glitch from CODWarzone

Az elmúlt pár órában rengeteg mozgóképet töltöttek fel a játékosok, ahol tisztán (nem) látszanak a láthatatlan ellenfelek. A közösség teóriája szerint az új páncélozott járművek miatt térhetett vissza a bug, melyre rá is erősített egy fejlesztői tweet péntek éjjel.

The Invisibility Glitch Is Back. Twitch Steaming Exploiting from CODWarzone

Ezen kívül sem sikerült túl parádésra a Season 4 startja, hiszen többen kifagyásokról, hibásan működő Gulag mechanizmusról és természetesen hatalmas FPS dropokról számolnak be Twitteren, Redditen. Reméljük aktívan figyelik a játék fejlesztői a közösségi csatornákat és hamarosan érkezik is a konkrét hotfix is, nem csak egy átmeneti.

Ti belefutottatok valamilyen nagyobb hibába az elmúlt 24 órában?

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×