Mindannyian tudjuk, hogy mennyire stresszes tud lenni a Gulag, és hát ez az új Hijacked Gulag sem segít ezen.

Új szezon új Gulag. Mindig akkor változik meg, amikor kezdjük megszokni végre, de sebaj, néha jól esik egy kis változás. Személyes véleményem szerint ez az egyik legrosszabb Gulag a Warzone kezdete óta. Sokan panaszkodtak az előző szezon Gulagjára, ami szerintem sokkal inkább skill-orientált volt, mint ez a lopakodós, kempelős, „nyitott” Gulag.

Lehet hisztizni a Hijacked Gulag miatt, nem fogják megváltoztatni…

Már írtam az előző Gulagról egy guide-ot, azok egyfajta alapok voltak, amiket természetesen felkell használnod itt is!

Tipp 1: Maradj a széleken

Ezt a Gulagot rengeteg fal veszi körül. Használd ki őket és kovácsolj belőle előnyt a 4. évad során.

Mivel sok oldalról lehet támadni és megbújni, így könnyű célponttá válhatsz. Az egyik legjobb módja ennek kiküszöbölésére az, ha lehetőség szerint a Gulag szélein maradsz. Ideális esetben háttal a falnak.

Tapadj a falnak, így kevesebb irányból lephet meg az ellenfeled.

Így a látómeződ a lehető legszélesebb lesz, és kevesebb esélye van az ellenségednek a flankelésre.

Függetlenül a játékstílusodtól vagy a fegyvereidtől, ez egy olyan taktika, amely mindig segíthet. A kényelmetlen helyzetbe rohanás és a magad kiszolgáltatottá tétele ritkán jelent megoldást. Itt a lehető legtöbb információra van szükséged, ezért létfontosságú, hogy minél kevesebb irányból legyél látható és tartsd szemmel/füllel az ellenséget.

Tipp 2: Ne félj használni a felszerelésedet!

Egy jó Molotov és az ellenfeled úgy fut, mint éjszaka a rajtakapott csótány

Persze, a legtöbb Gulagot a fegyverek és a skill dönti el. De a fegyverek mellé gránátokat is kapsz, miért ne használnád? Ez némi szelektív használatot igényel a részedről. Például, ha fogalmad sincs, hol van az ellenséged, ne pazarold el a kábítót vagy a fraget azzal, hogy vakon dobálod.

Ha tudod már, hogy hol tartózkodik az ellenfeled, akkor használd a gránátod, hogy szó szerint kirobbantsd a kis búvóhelyéről. Legjobb esetbe megölöd, a legrosszabba esetben is új fedezéket kell keresnie, miközben elkaphatod.

Tipp 3: Figyelj a zászlóra

A zászló a Hijacked Gugagon közvetlenül középen spawnol a 4. évadban.

Ha a 15 másodperces időzítő lejárta után nem ölted meg az ellenfeledet, a Gulag győzelmet az dönti el, hogy ki szerzi meg a zászlót. Ez a pillanat egy hatalmas döntést rak a nyakadba vagy rusholsz, hogy elfoglald a zászlót vagy megvárod, míg az ellenfeled próbálja elfoglalni és gyorsan megölöd. Ilyenkor nincs időd stunokat dobálni, mert az nem állítja meg a foglalást, így könnyen kikaphatsz, majd kérheted a társaidat, hogy kaparják össze azt a négyezret.

Így kapd el az ellenfeled amikor a zászlóért megy.

Tipp 4: Használd a csapattársad

Mivel a Hijacked Gulag sokkal nyitottabb és jobban átlátható fentről, a csapattársad sokkal könnyebben be tudja mérni az ellenfeled. Természetesen ez akkor hasznos, ha a csapattársad ismeri a jobb és bal kezét, amit valljunk be, nagyon sokszor összekevernek.

Fentről jobban látszik minden.

Tipp 5: Ne halj meg

A csapattársaim körében én vagyok az, aki mindig kijött a Gulagból, hát ez változott ebben a szezonban. Szóval ha te is utálod ezt a Gulagot, akkor ez a legjobb tippem a számodra. Ha nem hallsz meg, nem kell megmérkőzni senkinek ezen a förtelmes helyen. Most mond meg, hát nem teljesen logikus?

Én ahogy meglátok egy egész csapatot és egyedül lepusholom őket.

Viccet félretéve, próbáld meg elkerülni a solo akciókat már csak azért is, mert még új a Gulag és nem lehetsz annyira magabiztos a készségeidben.

Ezekkel a tippekkel tudtam szolgálni, remélem segítettek, hogy megnyerd a következő Gulagod.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×