Erős karakternek tűnik.

A Riot Games csütörtök délután hivatalosan is leleplezte a Valorant következő ügynökét és képességeit. KAY/O a videó alapján eléggé erősnek tűnik, de erre úgyis majd az éles játékórák adják meg a választ, a fejlesztők monitorozzák majd a meccseket.

 

Nézzük is KAY/0 képességeit!

E — ZERO/POINT

Előhúz egy suppression blade névre hallgató tárgyat, a tüzelés gombbal dobhatjuk el. A penge belefúródik az első felületbe amihez hozzáér és minden közelben tartózkodó játékosra és tárgyra hatással lesz majd.

Q — FLASH/DRIVE

Flash gránátot kap elő a karakterünk, a gránát 1.6 és 1 másodperc (jobb klikk esetén kevesebb) közötti időtartamban felrobban és vakítja a játékosokat.

C — FRAG/MENT

Ekkor egy explosive fragment névre hallgató tárgyat vesz elő a karakterünk, a padlóra ledobva több alkalommal is robban és közel halálos sebzéseket oszt ki 1-1 robbanás során.

X — NULL/CMD

Az ultimate során energiapulzálások jönnek majd ki a karakter testéből és az abba beleszaladó játékosokra hatással lesz majd. Ezen kívül Combat Stim is jár a fenti képesség mellé, illetve ha ultizás közben ölik meg (-igazából ebben az esetben knockolják-) az ügynököt, akkor a  csapattársak felszedhetik KAY/O-t.

Nézzük a Battle Pass skineket!

Pár szett kikerült Twiterre, nézzük is, hogy mi vár ránk a következő szezonban:

 

Jövő hét szerdán érkezik is az Episode 3!

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×