Ha most eredményeket érsz el a Rainbow Six: Siege Aim Lab gyakorlóterepén, akkor in-game jutalmakat kapsz. Nem is akármit.

Korábban már írtunk nektek arról, hogy az Aim Lab elindította a Rainbow Six: Siege részlegét, ahol a játékhoz hűen lehet gyakorolni a célzást, lövést. Ez egy kiváló gyakorlóterep R6S játékosoknak, ahol tesztelni és fejleszteni lehet a tudásunkat. Ezt most megspékelték egy kiváló nyereményjátékkal, amivel nem akármilyen in-game jutalmakat lehet szerezni, tulajdonképpen ingyen.

Most simán meglehet ingyen a Battle Pass és egy egyedi skin, ha ügyesen lősz az Aim Labban.

Az Aim Lab, a Rainbow Six: Siege hivatalos aim edzője most ugyanis elindította az Aim Lab x Siege Combine nevű eseményt, amely hat feladatot ad nekünk, különleges díjakért. A esemény csak június 30-ig tart, ezért nem árt sietni.

Mit lehet nyerni?

Nem véletlenül mondjuk, hogy ingyen meglehet a friss Battle Pass ára, amivel hamar feloldhatod az új operátort is, Thunderbirdet. A 6 feladat teljesítésével ugyanis 2670 R6 kreditet is szerezhetsz, amiből 100 darabot sorsolnak ki. A BP jelenleg 1200 R6 kredit, tehát még marad is belőle. Nem beszélve az 1000 egyedi AUG A2 skinről.

„Készítettünk egy exkluzív Aim Lab fegyveskint a Rainbow Six Siege-en belül, amelyet úgy nyerhetsz meg, ha megosztod a player cardodat (amit az Aim Labon belül találsz) a Twitteren a #BuildingChampions hashtaggel és a @AimLab követésével” – írták.

Hogyan lehet nyerni?

Elöször is töltsd le INNEN a Siege X Aim Labot. Természetesen ingyen le lehet tölteni és már csinálhatod is a kihívásokat. Összesen hat kihívást kell teljesíteni, ezekről részletes leírást ITT találsz.

  • Lean Peek 3 Shot – Leanelve kell lőni
  • Siege Graybox Scanning – Reakcióidő, sebesség és önuralom – Minél gyorsabban kell lelőni az ellenfelet
  • Siege Clubhouse Trigger Control – Csak a pirosat kell lőni, a kéket nem. No TK!!
  • Siege Kafe Switchtrack – Célkövetés
  • Siege Oregon Multishot – Lőlj ki minél több cuccot
  • Siege Kafe Entry – Mindent egyben, amit tanultál, minél gyorsabban

Player Card

Miután megcsináltad az összes feladatot, minél jobb eredményekkel, saját, személyre szabott Player Cardot kapsz. A statokat folyamatosan lehet növelni, míg el nem éred a legjobb eredményt. Ezt kell aztán megosztani a #BuildingChampions hashtaggel a Twitteren. Ha pedig szerencséd lesz, megnyered a skint vagy az R6 kreditet.

Egy próbát megér, nem?

https://leet.hu/?s=chibi&post_type=product

×