A spike-ot különböző tartalomkészítők és hírességek kapták a VALORANT évfordulójának megünneplése alkalmából.

A Riot Games a taktikai FPS első évfordulójának megünneplésére, három különleges késből álló, személyre szabott VALORANT spike-ot küldött ki néhány tartalomkészítőnek.

Olyan emberek, mint a világhírű orosz DJ Anton Zaslavsk, akit Zedd néven ismernek, és a tartalomgyártó QuarterJade osztották meg a közösségi médián. A csomaghoz tartozik egy személyre szabott Spike, egy glitchpop tőr, egy prime karambit és egy singularity kés.

„A VALORANT szokás szerint túltett magán” – írta QuarterJade a Twitteren. „Nagyon köszönöm az ajándékokat és boldog 1 ÉVES évfordulót a kedvenc játékomnak”.

 

A VALORANT közösségben nagy visszhangot kapott a kezdeményezés, különösen azért, mert minden tárgy abszolút csodálatosan néz ki. Persze ez némi irigységet is kiváltott néhány emberben, de mit tehetett volna a Riot? Ha minden rajongónak elküldik, a tárgyak biztosan elveszítenék egyediségüket.

A VALORANT hivatalosan június 2-án, a hónap elején ünnepelte első évfordulóját, és a Riot többek között létrehozta a Year One eseményt, amely egy ingyenes belépővel jár, amely exkluzív tárgyakkal jutalmazza a VALORANT játékosokat. A jutalmak mindegyike a játék első születésnapjához kapcsolódik.

Mit gondoltok erről a csomagról, nektek is kéne egy, mi?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×