Egyre több dolgot tudunk meg a 11-es számmal ellátott új Windows-ról, most viszont a „legfontosabbra” derült fény, az alapértelmezett háttérképekre.

Már csak napokra vagyunk a Windows 11 hivatalos leleplezésétől, igaz, könnyen megeshet, hogy sok újat nem fogunk már hallani a Microsoft eseményén. A redmondiak ugyan tényleg megpróbálták stílusosan felvezetni az új operációs rendszert – kezdve a tizenegyes számot ábrázoló fényhatásokkal és a pontosan 11 perces slo-fi Windows indításhangokkal, de hát csak kiszivárgott néhány kép, aztán pedig már maga az operációs rendszer korai verziója is.

Mindent persze még nem tudunk az „újgenerációs” Windows-ról, bőven tartogathat egy-két meglepetést a június 24-i esemény, azonban az átlagfelhasználókat érintő – szó szerint – felületes kérdésekre már viszonylag kielégítő válaszokat kaptunk. Mégpedig, hogyan fog kinézni az új rendszer?!

Nos, szerintem elég pofásan, bár biztosan fog kelleni néhány hét, míg teljesen átszokunk az új kezelőfelületre. Ha pedig nem is jön majd be, szinte biztosan lesz lehetőségünk variálni rajta. A legnagyobb és legégetőbb dologra, ami szinte minden Windows legsarkalatosabb pontja, még mindig nem derült fény, mégpedig hogy milyenek lesznek az alapértelmezett háttérképek?

Tudom, tudom, úgyis megváltoztatja mindenki, de ahogyan a Windows XP ikonikus dombságainak nagyságát és emlékezetességét sem vitatja senki, úgy a jövőbeli op-rendszerek mellé csomagolt képek mellett sem mehetünk el szó, vagy említés nélkül.

Most pedig a TweakTown jóvoltából megcsodálhatunk párat közülük, és azt kell mondjam, hogy ha nem is érnek fel a legendás elődhöz, de egészen csodálatosan festenek.

NYUGALOM! Természetesen a gyönyörű tájképek sem maradnak ki, melyeknek érdekessége, hogy mindegyik közepén, pontosan ugyanott, ugyanolyan méretben a Nap áll.

Neked melyik tetszik a legjobban?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×