A League of Legends közösség néhány tagja meg van győződve arról, hogy felfedezték az új bajnokot, aki a szemünk előtt ül.

A neve Norra, és már most eléggé összefonódott a Runeterra lore-ral. Íme, miért hiszik a játékosok, hogy a 11. szezonban érkezik. Azt már tudjuk, hogy a 156. bajnok egy nem hagyományos marksman, aki úton van a League of Legends-be. Azonban, hogy a Viego körüli Ruination történetszál kiegészüljön, még egy „komor mágus” vár, hogy oldalt válasszon.

Ez a mágus, ha az /r/norramains – a Reddit 180 tagú közösségét kérdezzük – a 157. bajnok. A már kikerült ízelítők sorakoznak, ami csak olaj a tűzre.

De ki is az a Norra ?

Mindenekelőtt azt kell felvázolnunk, hogy ki is az a Norra., bár nem sok részlet van róla. Norra-t akkor ismerhettük meg, amikor Yuumi megjelent a League of Legends-ben. A titokzatos karakter állítólag Yuumi mestere, aki úgy tűnt el Bandle City-ből, hogy a Küszöbök Könyvét (amin Yuumi is repül) használva teleportált egy veszélyes helyre.

A leírása szerint ő egy „yordle varázslónő”.

A korai lore ízelítők és a Riot szivárogtatások szerint a karakter szeret felfedezőutakra menni „az anyagi és a szellem birodalmak között”. Az emberek még fanartot is készítettek a még meg nem jelent karakterről.

 

A „komor mágus” leírás Norra pletykáit szítja fel.

Az első utalás Norra fejlesztéséről 2021. januárjában hangzott el, amikor Ryan ‘Reav3’ Mirales vezető bajnok-producer azzal kecsegtetett, hogy egy „komor tüzérségi mágus, aki inkább egyedül szeretne lenni” csatlakozik majd a League of Legends-hez.

A kísérő képianyag egy portált ábrázolt a Bandle Cityn kívüli erdőkből az Árnyék-szigetekre, hasonlóan ahhoz, amit a Book of Thresholds potenciálisan feltéphet. Azóta a bajnok dizájnja egy tüzérségi mágusról egy hagyományosabb mágusra változott. Azonban még mindig egy Yordle, akinek „nagy szerepe van Viego történetében”.

Van egy olyan információ, ami valóban ellentmond a pletykáknak: „Még mindig pokolian idegesíti a körülötte rohanó hiperaktív bajnokok” – mondta Reav3 az áprilisi bajnoki útitervben.

Ez elég ahhoz, hogy megkomolyodjon, és elkezdjen minden körülötte száguldozó, idegesítő boldogsággal teli életformát lecsapni, mint a bosszantó legyeket„.

Ez a legfrissebb teaser, amit a játékosok kaptak a még meg nem jelent yordle mage-ről.

Mivel Yuumi egyike azoknak a hiperaktív bajnokoknak, akik szövetségesről szövetségesre ugrálnak, felmerül a kérdés, hogy Norra lehet-e az a mágus, aki 157. bajnokként érkezik. Néhány játékos azonban teljesen meg van győződve arról, hogy csak a 11. évadban érkezik.

Mikor jelenhet meg Norra a League of Legendsben?

A legkorábbi becslések szerint Norra megjelenése valamikor a League of Legends 11. szezonjának végén várható. A 156. bajnok, a Sentinel of Light marksman még nem is jelent meg. Ezután még néhány hónap, mire a komor yordle mágus megjelenhet.

Hogy az Norra lesz-e vagy sem, az még nem derült ki. Ha igen, akkor a Runeterra története nagyot fog robbanni, ahogy a Ruination történetszál a végéhez közeledik.

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×