Immár nagy felbontáson is megpillanthatjuk KAY-0-t!

Bár a Riot Games eddig sikeresen titokban tartotta a jövő héten érkező új ügynök nevét és kinézetét, sajnos a szivárogtatást ezúttal sem lehetett megúszni. Azt már eddig is lehetett sejteni, hogy KAY-0 néven köszönthetjük már a játékban a „Grenadier” kódnévre hallgató robotszerű karaktert.

Csütörtök hajnalban azonban több kép is napvilágra került róla, egy ismeretlen forrásnak hála!

 

https://twitter.com/PlayerIGN/status/1405290810552197121

 

 

Az elmúlt időszakban több tudatos teaser is volt a Riot Games részéről. Ezek alapján feltételezhető volt, hogy valóban egy robotról lesz szó és feltehetőleg az egyik képességével más karakterek képességeit tudja hatástalanítani. Az egyik képen egy EMP/Flash gránát szerűséget is megfigyelhetünk, talán pont ez lesz a képesség. Egy másik képen pedig világosan lehet látni, hogy Killjoy turretje nem működik, holott a karakter még életben van és ott van mellette. 

A fejlesztők korábban elhintették a „“moments where you must rely on your gunplay” mondatot, mely szintén a képességek kikapcsolására utalhat, hiszen akkor már nem marad más nekünk csak a nálunk lévő fegyverek. A promóciós képek egyikén is elektromosság járja át a felsőtestét, így feltetőleg ez jó megérzés volt a közösség részéről.

Már csak pár nap és minden kiderül!

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×