Ismét kellemes felhozatallal jelentkeztek a designerek.

Végre megérkezett a Warzone és Cold War negyedik szezonja, mely természetesen új Battle Pass-t is magával hozott. Tegnapelőtt már napvilágra került a teaser, ma pedig már meg is vásárolhatjuk vagy ajándékozhatjuk, ha elégedettek vagyunk a felhozatallal.

Nézzük is meg a legjobb tárgyakat a belépőből!

Tier 0 – Jackal Operator

Ezúttal sem maradunk Operator nélkül, várható volt, hogy a promóciós plakátokon szereplő Jackalt szerezhetjük majd be. Ezen kívül kapunk egy Portnova skint, egy órát és a szokásos 10%-os XP boostot a 0. szinten.

Új fegyverek – MG 82 LMG és C58 Assault Rifle

Ismét két fegyvert oldhatunk fel a Battle Passban. Az MG 82 LMG-t a 15. szinten kapjuk meg, a C58 AR pedig majd a 30. szinten pottyan az ölünkbe. Kíváncsian várjuk mennyire szólnak bele majd a metába az újoncok, jövő héten talán már átfogó képet kapunk erről is.

Blueprintek

20 custom Blueprintet farmolhatunk ki a Battle Pass-ból, melyek között a fenti képen látható Ultra-Rare MG 82 variánst is megtaláljuk. Az alábbi Blueprintekre mindenképp vess egy pillantást:

  • Tier 5: Monochrome – Legendary Assault Rifle Blueprint
  • Tier 55: Ancient Scarab – Legendary SMG Blueprint
  • Tier 85: Ancient Spear – Legendary Sniper Rifle Blueprint
  • Tier 95: High Stakes – Ultra-Rarity LMG Blueprint

Ultra ritkaságú Iridescent Jackal Operator Skin

Megérkezett a játék első Ultra ritkaságú Operator kinézete is, melyet a 100. szinten oldhatunk majd fel. A különleges fényezése nem csak a ruhán, hanem a maszkon is megfigyelhető lesz majd. Az biztos, hogy amennyire szép, annyira fel is hívja ellenfeleink figyelmét ránk a csatatéren.

1000 CP-ért az alapcsomagot, 2400 CP-ért pedig a Battle Bundle-t vásárolhatjuk meg, mely a belépő mellett még ajándék 20 szintet biztosít számunkra.

Ti rányúltok az új Battle Pass-ra?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×