Utolsó előtti napjához érkezett a FOF első csapata, ennek apropóján tegnap este kaptunk két komolyabb Upgrade SBC-t, de érdemes a helyén kezelni a szituációt.

Talán a közösség kedvenc csapatépítő kihívási közé sorolható a 82+, illetve a 83+-os csomagokat érő megmérettetések, na meg persze a sokszor megénekelt Player Pickek. Legtöbbször nem is gondolja át ilyenkor az adott kontrollerforgató, hogy valóban megéri-e az Upgrade, illetve mik lehetnek a dolog hátulütői. Minden éremnek két oldala van, ezekre próbál mai cikkünk megfelelően rávilágítani.

 

Esetünkben két Upgrade SBC van terítéken, nevezetesen a 82+8X, valamint a 83+10X precedensek. Melyiket érdemes választani? – Merülhet fel többünkben a kérdés.

Amennyire jól hangzanak fent említett lehetőségek, nem árt komolyan átgondolni, melyikre is tesszük voksunkat, egyáltalán érdemes-e mindkettőt kiszedni. Mi óva intenénk tőle titeket.

82+8X

  • Csomag tartalma: Garantált 82-es, vagy a fölötti besorolással rendelkező lapok, melyekből 8 darab található a csomagban.
  • Kritériumok: Csapatbesorolás: min.83 Csapatösszhang: min.70 IF, vagy TOTS lapok száma: min.1
  • Árazás: (Ps plat) = 53.000 Coin
  • Véleményem: Érdemes előbb ezt a csomagot kirakni, mivel tesztelheted vele valamilyen szinten az aznapi szerencse-indexed. A másik mellette szóló tény, hogy jóval egyszerűbben kihozható a klubból, akár plusz Coin rásegítése nélkül is.

83+10X

  • Csomag tartalma: Garantált 83-as, vagy a fölötti besorolással rendelkező lapok, melyekből 10 darab található a csomagban.
  • Kritériumok: Csapatbesorolás: min.84 Csapatösszhang: min.40 IF, vagy TOTS lapok száma: min.1
  • Árazás: (Ps plat) = 74.400 Coin
  • Véleményem: Első ránézésre baromi jól néz ki ez az SBC, ám érdemes fenntartásokkal kezelni, valamint figyelni arra, hogy 86+ értékelésű lapot/lapokat nem érdemes beáldozni, mert könnyen borzasztóan járhatunk. Velem sajna ez történt, mivel egyik Upgrade sem dobott sétáló manust, pedig bele dobtam egy Buendía TOTS kártyát. Nagyot hibáztam, remélem ti nem kerültetek hasonló helyzetbe.

Összességében nézve pacsi az EA-nek, mivel népszerű csomagokra adtak lehetőséget, de a tapasztalataim azt mondják, hogy bőven elég az egyiket kiszedni. Rengeteg nyitást láttam, és kb. az egyharmaduk még Walk Outtal sem szolgált a kíváncsi játékosnak. Amennyiben hemzsegnek a klubodban a 82-84 játékosok, akkor érdemes lehet tenni vele egy próbát, sok jobb SBC már nem lesz, amibe felhasználhatod őket.
https://leet.hu/?s=chibi&post_type=product

×