Kezdetét vette a Steam Jövő Feszt, melyen több száz új játékot mutatnak be, amik egy részét a játékosok még ki is próbálhatják.

A Valve egészen különös reklámot választott az éppen elstartoló Steam Jövő Feszt eseményének. A nagy Gabe Newell ugyanis le is mondta, meg nem is az E3-mas prezentációt, amelyen tulajdonképpen annyit jelentettbe (az óóóriási várakozások és találgatások ellenére), hogy biza’ nagyon jó lesz majd a Steam Jövő Feszt.

Az eseménynek pedig pont az E3 végét jelölték ki, ami azt jelenti, hogy a mai napon kezdetét is vette, ami június 16-tól egészen június 22-ig tart majd. 

De mi lesz a Steam Jövő Feszten?

Erről nagy vonalakban már beszéltünk nektek, de hát az ismétlés a tudás anyja – bár meglepetésekkel aligha fogok szolgálni. A Valve által megrendezett gamer és fejlesztői eseményen több száz exkluzív demót próbálhatnak ki a játékosok – akár a még készülő játékokból -, de lesznek élő események, bemutatók és beszélgetések a fejlesztőkkel is. Szóval minden, amire egy játékos csak vágyhat.

Hogyan követheted?

A Steam Jövő Feszt több platformon lesz követhető. Először is, ha nem vagy gép mellett, akkor javallom a Steam Youtube csatornáját, ahol már fel is lőtték az esemény hivatalos közvetítését.

Viszont, ha pont a számítógép mellett gubbasztasz, akkor a Steam közvetlen oldalán lehet érdemes nyomon követni az adásokat. Itt rögtön láthatjuk, hogy milyen játékok bemutatói következnek, vagy akár élőben próbálhatjuk ki az adott alkotások demóit is – mindezt néhány kattintásért cserébe.

Ha pedig most azt kérdezed, hogy a Valve itt fogja-e bejelenteni a Half Life 3-at, a Left 4 Dead 3-at, esetleg a Portal 3-at, akkor azt kell mondjam nem tudom – esély viszont van rá, csak igen kevés. Mindenesetre, ha követed az eseményt, akkor egészen biztosan nem maradsz majd le semmiről.

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×