Együttműködik a Razer a Ubisofttal, ennek örömére új fejhallgatóval izgatják a gamerek fantáziáját.

A Razer a Ubisofttal együttműködésben a mai napon bejelentette a BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Editiont, a több millió játékost megmozgató alapjáték, a Six Siege hivatalos esport fejhallgatóját. A feltűnő Six Siege dizájnnal, valamint szemet gyönyörködtető narancssárga varrásokkal és kiemelésekkel újragondolt eszköz lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a játék közben és a való életben is letegyék névjegyüket.

A BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Edition megtartja a díjnyertes BlackShark V2 Pro esport mikrofonos fejhallgató összes funkcióját: a Razer™ TriForce Titanium 50 mm-es meghajtók tiszta hangzását, gazdag magas hangjait és erőteljes basszusait, a THX® Spatial Audio térhangzást a hajszálpontos helymeghatározásért, valamint a Discord által tanúsított, levehető Razer™ HyperClear szuperkardioid mikrofont a kristálytiszta hangkommunikációért.

A Blackshark V2 Pro – Special Edition a leggyorsabb és legmegbízhatóbb kapcsolat érdekében a Razer HyperSpeed Wireless technológiáját kapta meg, emellett pedig akár 24 órás akkumulátor-üzemidejével még a leghosszabb játékmenetek során is végig kitart.

Figyelemfelkeltő új festésével a BlackShark V2 Pro – Six Siege Special Edition egy olyan alapdarab, amely egyetlen Siege játékos fegyvertárából sem hiányozhat. Az árcédula ezúttal 71 ezer forintra rúg, ám egyelőre csupán a Razertől rendelhető, a hazai megjelenés még várat magára.

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×