Hónapokkal azután, hogy egy Verdansk ’84-es felmérés kiszivárogtatta a létezésüket, a Red Doors végre bekerül a Warzone 4. szezonjának frissítésébe.

Nem sokkal azután, hogy április 22-én megérkezett a Warzone legnagyobb frissítése a Verdansk ’84 bevezetésével, egy vadonatúj funkció „véletlenül” kiderült az Activision felmérésének részeként. Miután a Season 3 launch trailerében már felcsigázták,

az új pálya különböző szakaszain vörös ajtókat láttak.

Verdansk 84 has red doors that offer fast travel? (Image from a survey that was sent out earlier today) from CODWarzone

 

Miután kulcsszerepet játszottak a Black Ops Cold War történetében, és még a 2020-as kiadás belső kódneveként is szolgáltak, nem volt meglepő, hogy végre átkerülnek a Warzone-ba. A Season 3 azonban jött és ment anélkül, hogy a kiszivárgott funkcióról további említést tettek volna.

Hetekig tartó hallgatás után most megerősítést nyert, hogy a Red Doors a 4. évad során bevezetésre kerül.

De hogyan működnek majd a vörös ajtók?

Red Door

A Red Doors a hírek szerint egy új gyorsutazási rendszer a Warzone-ban. Hasonlóan ahhoz, ahogyan a földalatti vonathálózat egykoron teleportálta a játékosokat egyik helyről a másikra, úgy tűnik, a Red Doors is hasonló funkcióval rendelkezik majd.

A játékosoknak képesnek kellene lenniük arra, hogy egy Red Dooron keresztülsétáljanak és egy másikon keresztül lépjenek ki. Ez lenne a leghatékonyabb módja a rotálásnak a Warzone 4. évadában.

Red Door helyszínei

Új gyorsutazási rendszerként biztosra vehető, hogy a Red Doors számos POI-ban megjelenik majd. Nem lehet tudni, hogy pontosan hányat fogunk látni, és hogy milyen távolságra lesznek egymástól. Bár egy konkrét helyszínt már most tudunk.

A 3. évad trailerén keresztül láthattuk az első Red Door-t a Hospital-ban. Ennek eredményeképpen több mint valószínű, hogy a játékosok ide fognak ugrani ahogy lehetőségük lesz rá, hogy rögtön a 4. évad megjelenésekor kipróbálhassák az új funkciót.

 

Mit gondoltok, hasznos dolog lesz, vagy nem fogják sokan használni, mint anno a metrót?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×