League of Legends

Lillia felemelkedése – A buff véget vet a dzsungler korszaknak?

A Riot azt tervezi, hogy hatalmas buffokat ad Lilliának, miután a League of Legends junglere továbbra is kiesik a népszerűségből. A változások akár ki is tolhatják a jungle-ből a szóló sávokba, mint egy közelharci AP hiper carry.

Spirit Blossom Lillia

A LoLalytics statisztikai oldal szerint már csak 1,12%-os a választási aránya Solo Que-ban. A 44,96%-os dzsungel-győzelmi aránya szintén a legrosszabb a játékban lévő bajnokok közül, bármilyen szerepkörben. A profi játékosok még mindig rajonganak Lilliáért, de a 8,6%-os jelenléte az MSI 2021-en, a négy meccs alatt 25%-os győzelmi arányával nem ad reményt.

Valójában a 11.6-os patch az ultijának hűtési idejének csökkentése az egyetlen változás a 11. szezonban. Azonban a build-útvonalai – legyen az a Moonstaff Lillia vagy a sebzés-centrikus Liandry – mindkettőt megnyirbálták.

Hogy orvosolják a problémáit, a Riot egy drasztikus átrendezést tervez, ami kiszoríthatja Lilliát a jungle-ből, és a solo sávokba terelheti.

A változások gyakorlatilag a felszerelésének minden részét érintik. A passzívja mostantól bónusz életerő-újratermelődést ad, amíg a sebzés-időn túli sebzés aktív, ami segíti a clearelését. A Q mozgási sebessége csökken, de az AP skálázása az egekbe szökik, hogy lategame is releváns legyen.

Nem lesz szuper tankos, de a regenerálódás a közép- és késő játékbeli harcokban lehetővé teszi számára, hogy párszor átmenjen az ellenségen anélkül, hogy vissza kellene mennie a bázisra, miután egy suhintást kapott” – tette hozzá Maxw3ll.

Ezek a buffok némi nerffel járnak majd – főleg az E cooldownjához és az R alvási időtartamához és lassúságához -, de a változásoknak azt kell eredményezniük, hogy Lillia kevésbé függ attól, hogy a dzsungelben legyen, és talán egy AP hiper carry-vé változtassa őt.

Mit gondoltok, helyes döntést hozott a Riot?

DV

Korábbi cikkek

Közelharcban erős: így szereld fel a Warzone legújabb SMG-jét

2024.04.07. – A Warzone és Modern Warfare III legújabb szezonja néhány nappal ezelőtt, április harmadikán vette kezdetét.…

1 óra telt el azóta...

Ezt tudja manapság egy gamer laptop 2 millió forintért

2024.04.07. – Egy időben meglehetősen rossz volt a gamer laptopok megítélése. Tegyük hozzá, hogy nem…

2 óra telt el azóta...

A Valve gyakorlatilag teljesen megölte a külsős Counter-Strike 2 oldalakat

2024.04.07. – A Valve nem sokat pihent a Major után. A Counter-Strike 2 Majort a CSGOEmpire gárdája…

2 óra telt el azóta...

Mint egy álom, úgy fog futni PS5-ön a Sea of Thieves

Bódi Dániel 2024.04.07. - Egy alapvetően multiplayer játéknál nem egy nagy hátrány, ha a legtöbb…

2 óra telt el azóta...

Örök emlék: így égetik bele magukat az RGB RAM-ok a videokártyákba

2024.04.07. – Míg egykor csak néhány periféria kiváltsága volt az RGB világítás, addig manapság már…

2 óra telt el azóta...

Hihetetlen, de egyre többen játszanak a Warzone-nal és a MW 3-mal

2024.04.07. – A Call of Duty: Warzone kliense a negyedik születésnapját ünnepelhette idén márciusban. A…

2 óra telt el azóta...