A bombasztikusra sikeredett első keret után ideje komolyabban elgondolkodnunk, vajon mely játékosok kerülhetnek a FOF második szórásába?

Elsőkörben leszögezném, hogy minket irtózatosan lenyűgözött a FOF első csapatának személyi összetétele. Érkeztek olyan meghatározó speckó lapok, mint Foden, Griezmann, illetve a németek ifjú titánja, Kai Havertz, nem mellesleg közel TOTY/TOTS értékekkel felruházva. Arról már ne is beszéljünk, hogy több lapnál bizakodhatunk a fejlődésben, tisztábban is látunk így, hogy lezajlottak az első fordulóba tartozó meccset EB szinten, de a Copa ádáz harca is töretlenül robog előre. Hihetetlen, de eltelt majdnem újabb egy hét, ebből eredeztethetően próbáljuk latolgatni a FOF második gárdájának lehetséges lapjait.

Számításaink szerint közel sem lesz oly erős, mint elődje, ám nyilván itt is találunk néhány baromi erős lapot.

Persze meg kell hagyni, egyelőre a sötétben tapogatózunk, ám van itt néhány pont, amikre bizonyosan tudjuk a válaszokat.

Mikor kerül a FUT 21 mezejére a FOF 2 csapata?

Szokás szerint e héten pénteken este 19:00-kor érkeznek az újabb friss, zöld hátterű különleges kártyák. Június 18. egész pontosan, ha valaki a naptárában is helyet kíván szorítani az eseménynek. Érdemes készülni különböző fodderek gyűjtésével, ehhez remek táptalajt szolgáltathat a holnap reggeli Reward Day. 

Lássuk, kik alkothatják az event ‘utánpótlását’

  • GK: Wojciech Szczęsny – Poland
  • RB: Vladimír Coufal – Czech Republic
  • CB: Omar Alderete – Paraguay
  • CB: Duje Caleta-Car – Croatia
  • CM: Rodrigo De Paul – Argentina
  • CM: John McGinn – Scotland
  • CM: Thomas Delaney – Denmark
  • LM: Rafa – Portugal
  • RM: Andre Carillo – Peru
  • RW: Gareth Bale – Wales
  • ST: Maxi Gomez – Uruguay
  • ST: Alexis – Chile
  • ST: Josef Martinez – Venezuela

Természetesen ezesetben is Copa America, Euro2020 válogatáskazettát kapunk, tehát eléggé sokrétű lesz a követkető Festival of Futball keret is. Néhány lapról érdemes lenne szót ejteni, mivel komoly erőt képviselhetnek péntektől!

1. RB: Vladimír Coufal – A tavalyi volt az első szezonja a PL-ben, de nem hogy kudarcot nem vallott, alapemberré vált David Moyes közel BL helyen végző csapatában. Kiváló munkabírását kamatoztatta Skócia elleni első mérkőzésükön, melyen nagyon fontos, értékes győzelmet arattak. Az angolok, illetve a horvátok mellett persze egyik ország válogatottjának sem lenne egyszerű az élete, ám az utóbbiak egyértelműen leszállóágban vannak, tehát ha valamikor most van esély, akár a második pozícióra. Onnan pedig már nem lenne messze egy esetleges értékelésnövelés, ha valóban megkapja a neki járó FOF lapot.

2. CM: Thomas Delaney – Sajnos egyenlőre nem a dánok sziporkázó játékától zeng a sportsajtó, hanem sokkal inkább szegény Eriksen állapotáról, akinek sikerült stabilizálni az állapotát, azonban így is kockán forog élete után a teljes karrierje. Egy ilyen horderejű hír, bizony bármely csapat életére komoly kihatással lenne, emiatt Delaney nem a fejlődési potenciálja, sokkal inkább akár alapból benevezett lapja nyomán is elfér a kiemeltek közt. Amennyiben helyet kap, leginkább tavaly Summer Heat lapjához mérhető erőt várunk Kanadától.

3. RW: Gareth Bale – Nehéz kérdés, hogy mennyit is várhatunk valójában a szélvész szélsőtől, akinek elég jó számai voltak, minden nehézség ellenére a tavaly PL szezonban. Eddigi válogatottbéli kampányai során igen sokat tett hazája minél magasabb polcra kerülésért, emiatt lehet tőle várni a szép teljesítményeket. FUT 21 viszonylatban a legerősebb speckó lapja egy 90-es értékkel bíró Flashback kártya, ami hemzseg a gyenge pontoktól mai szemmel nézve. Arról nem is beszélve, hogy közel 300.000 Coint kért érte az EA Sport. Az árazás maradhat, egy 92-93-as Bale lap érkezhet!


https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

 

×