Az Esports Regional Leagues alkalmából a Twitch csatornák nézésével ismét Packokat lehet gyűjteni a Rainbow Six: Siege-ben.

Nagy szerencsénkre a RAINBOW SIX ESPORTS REGIONAL LEAGUES verseny Stage 2 végre tegnap, június 15-én elindult, aminek köszönhetően nem csak izgalmas esport meccseket izgulhatunk végig, de in-game packokat is gyűjthetünk. Ahogy korábban májusban, most is Twitch streameket kell néznünk ahhoz, hogy behúzhassuk az Esport Packokat, megszerezni őket viszont nem olyan bonyolult.

Június 15 és június 21 között ismét gyűjthetők az Esport Packok.

Mit lehet nyitni?

Őszintén szólva a Ubisoft hivatalos oldala elég szűken nyilatkozik a jelenleg futó packokról, pedig nyilván szeretnénk tudni, hogy mit kaphatunk meg belőlük. A Stage 2 ismertetőjében azt írják, hamarosan több információt osztanak meg róla.

A Twitch Drop kampányokat átkutatva viszont látható, hogy a kampány június 15 és 21 között fut, ekkor lehet megszerezni a packokat. Ez már elindult, tehát lehet nézni a közvetítéseket.

Amint az látható, ezúttal 3 Packot lehet begyűjteni, mindegyikük valamilyen in-game jutalmat rejt.

Hogyan lehet megszerezni?

Amint az szintén látható, természetesen olyan Twitch csatornákat kell nézni, ahol hivatalosan is közvetítik a versenyt, és ahol látható, hogy a dropok be vannak kapcsolva.

4 órát kell nézni a csatornát az első packhoz, további 4-4 órát a további kettőhöz. A Twitchen a saját Dropok oldaladon tudod ezek előrehaladását ellenőrizni.

Hogyan működnek a dropok?

Regisztrálni kell a fiókodat a https://drops-register.ubi.com oldalon, és össze kell kapcsolni a Twitch-fiókot a Ubisoft-fiókkal. Ezután a rendszer azt kéri, hogy válaszd ki a drop funkciót. Mielőtt néznéd a streamet, ellenőrizd, hogy fiókod össze van-e kapcsolva. Minden dropot manuálisan kell igényelni. Az összes drop előrehaladását nyomon lehet követheted az Inventory oldalon: https://www.twitch.tv/drops/inventory.

Amikor a feltételek teljesülnek, akkor a Inventory oldalon a “Claim” gombra kell kattintania behúzhatod a jutalmat és mehetsz megszerezni a következőt. A Twitch Drop mind az öt platform számára működik, amelyen a játék jelenleg elérhető: PC, PS4, PS5, Xbox On és Xbox Series X.

Te mit nyitottál a Packokból?

https://leet.hu/?s=chibi&post_type=product

×