A Call of Duty tartalomgyártó, JGOD elárulta, hogy szerinte mi a Warzone legjobban alulértékelt fegyvere, amit mindenkinek ki kellene próbálnia.

Amikor a Warzone-ban jelenleg fegyvert kell választani, a játékosok többsége a Kilo vagy az AMAX mellett dönt. Mindkét AR hihetetlenül sokoldalú, és bármilyen távolságból hatékonyan képes széttépni az ellenséget.

Ennek ellenére unalmassá válhat, ha újra és újra ugyanazokat a meta-fegyvereket használod, amit én is saját bőrömön tapasztaltam. Ezért kulcsfontosságú, hogy más típusú fegyvereket is kipróbálj, amelyek felvehetik a versenyt a legjobb választási lehetőségekkel. Az alulértékelt fegyverekről tegnap készítettünk egy összefoglalót.

JGOD most bemutatta, hogy szerinte melyik a legalulértékeltebb fegyver a játékban.

A Warzone legjobban alábecsült fegyvere:

Sokak meglepetésére a választása nem egy AR vagy akár egy SMG, hanem egy erős LMG. Míg sok játékos az SMG-kre és az AR-ekre koncentrál, talán itt az ideje, hogy az LMG kategória is kapjon némi figyelmet. Az elemzések után JGOD az SA87-et nevezte meg a Warzone legalacsonyabbra értékelt fegyverének, és a statisztikák is alátámasztják ezt.

Az SA87 nem csak kezelhető visszarúgás-mintával rendelkezik, de több mint 53 méteren ugyanolyan TTK-ja van, mint a RAM-7-nek, ez tökéletes választássá teszi a távolabbi ellenségek szétszedésére.

De gondolom a setupért vagytok itt, szóval mutatom is.

  • Muzzle: Monolithic Suppressor
  • Optic: VLK 3.0x Optic
  • Underbarrel: Ranger Foregrip / Commando Foregrip
  • Laser: Tac Laser
  • Ammunition: 60 Round Mags

Ez a setup a SA87 visszarúgásának erősítésére összpontosít, és lehetővé teszi, hogy domináljon a közepes és nagy hatótávolságú harcokban.

Érdemes megjegyezni, hogy ez az LMG nem teljesít túl jól a közelharcokban. Ezért ajánlott az Overkill és egy általad választott SMG használata. Szóval, ennyi, ez JGOD véleménye a Warzone legjobban alábecsült fegyveréről.

Ha megnéznéd a videót, akkor akkor itt is van.

Fontold meg te is, hogy megnézed az SA87-et, és mond el a véleményed róla!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×