Nyakunkon az új Episode.

A Riot Games fejlesztői az elmúlt napokban már többször elejtettek pár információmorzsát a játék következő nagy szakaszával kapcsolatban. Az Episode 3 Act 1 jövő hét szerda környékén érkezhet meg az európai szerverekre. Ekkora már nagy eséllyel a patchnotes rég a kezünkben lesz NA/LATAM régiónak hála, így a frissítés élesedésének pillanatában már kézzelfogható információink lesznek az újdonságokkal kapcsolatban.

Valorant rangok

A Riot Games munkatársa, EvrMoar újabb részleteket osztott meg az új szezonnal és epizóddal kapcsolatban, melyek leginkább a kompetitív játékosokat érinthetik.

Teljes (hard) resetre azért nem kell gondolni, de az Episode-ok elején megszokott MMR/rank igazítás ezúttal komolyabb lehet, mint az eddig tapasztalt finomítások. Jelentős hatással lesz a játékosok rangjaira és az MMR pontszámokra is a v3.00-ás update. Ezen kívül további változásokat is belengetett EvrMoar, de azokat valószínűleg a június 21-én esedékes Episode 3 Live Stream keretein belül tudhatjuk csak meg.

Remélhetőleg ezeknek a fejlesztéseknek hála kiegyensúlyozottabb meccseket játszhatunk majd, akármelyik rangra is dob be minket majd a játék az új szezonban.

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×