Bár sokan arra számítottak, hogy a Rockstar bejelent valamit az E3 eseményén, a TakeTwo panelen nem is esett szó a GTA-ról.

A Rockstar Games nemrégiben megtörte a rádiócsendet a GTA 5 jövőjével kapcsolatban, legalábbis ami a következő generációs konzolmegjelenést illeti. Kaptunk egy megjelenési dátumot, ám azóta nem sok újdonság nem érkezett. Természetesen a GTA rajongók sokkal inkább arra voltak kíváncsiak, kapunk-e valamilyen hírt a GTA 6-ról. Sokan arra számítottak, hogy a TakeTwo bemutatón végre lehull a lepel a játékról, de ez nem így lett.

Friss szivárgás szerint hamarosan új GTA 5 next gen előzetest kapunk.

Ráadásul ez nem máshol lesz látható, mint a következő State of Play-en, vagyis az online PlayStation bemutatón. Ezt szivárogtatók már csak azért is gyanítják, mert a Rockstarnak nagyon jó kapcsolata van a Sony-val. Korábban a PS5 bemutatóeseményen mutatták be először a GTA 5 kibővített és felújított next gen változatát.

QuimSix Reddit felhasználó szerint a Rockstar a júliusi PlayStation eseményen egy teljesen új next gen GTA 5 előzetest mutathat be. QuimSix szerint a következő nagy PlayStation-esemény július 8-án lesz, és kiemelt szerepet kap majd a Rockstar Games nyílt világú játéka.

Persze eddig nem érkezett hivatalos bejelentés a Sony részéről a PlayStation Event kapcsán, de sok szivárgás gyanítja, hogy ekkor lesz. Közben érdekes, hogy a Rockstar számára jelenleg a GTA Online és a Red Dead Online játékosbázisa nagyon fontos, ezért is árasztják el őket rengetek friss tartalommal.

Persze sok rajongó van, aki szeretne már valamilyen single kiegészítőt látni, vagy egy teljesen új játékot a sorozatban. Sok rajongó véleménye az, hogy már unalmas a GTA 5 és nincs értelme minden konzolgenerációra kiadni. Eddig azonban a GTA 6-ról semmilyen hivatalos infó nem érkezett.

A GTA 5 Expanded and Enhanced Edition november 11-én jelenik meg. A kiadó megerősítette a Grand Theft Auto Online nyári frissítését is, valamint egy különleges meglepetést, amelyet a Grand Theft Auto III 20. évfordulójára terveznek.

Lehetséges lenne, hogy a következő PlayStation eseményen a GTA 6 is szóba kerül? Szerinted?

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×