Az új PUBG mobile játékmód mikro-és makroszemléletet is hoz a csatatérre.

A PUBG Mobile nemrég indította el Traverse-Insectoid nevű új játékmódját. Az új mód új típusú játékélményt hoz a játékosok számára, ahol az Insectoid játékosok korlátlan számú célba irányított rakétákkal harcolhatnak más Insectoid játékosok ellen, miközben el kell kerülniük a teljes méretű játékosok serpenyőit.

A Traverse-Insectoid mód lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a zsugorodási technológiát használva rovar méretűvé alakuljanak át.

Az Erangel új tematikus módját választva a játékosok öt furcsa labort találnak, amelyek mindegyikében egy-egy titokzatos kvantum-átalakító eszköz található.

A Traverse-Insectoid móddal egy teljesen új és másfajta játékélményt szerettünk volna nyújtani a PUBG MOBILE rajongóinak világszerte. Ebben a módban a játékosok összezsugorodhatnak és felfedezhetik a csatatereket, mint még soha, ami egyedülálló mikrovilági élményt és izgalmas játékmódot kínál. Az új mód arra is ösztönzi a játékosokat, hogy átdolgozzák stratégiájukat, hogy megnyerjék a meccset akár rovarméretben, akár teljes méretben” – mondta Jenny Zhuang, a PUBG MOBILE marketing menedzsere.

 

Ahhoz, hogy a játékosok rovarszerű módban utazhassanak a térképen, energiafénypontokat kell gyűjteniük, amelyek lehetővé teszik számukra a féreglyukak használatát. Minden fény öt fénypontot biztosít – amint a játékos 40 fénypontot összegyűjt, aktiválhat egy féreglyuk eszközt, ezzel teleportálhat a négy labor egyikébe. Fénypontokat csak rovaroid formában lehet szerezni; a normál méretű játékosok az Energiaboltot használhatják, hogy a fénypontjaikat harci készletekre cseréljék. Ne feledjétek, a Traverse-Insectoid mód végső célja ugyanaz, mint egy normál meccsé: ti maradtok utoljára talpon.

A Traverse-Insectoid játékmódon kívül a PUBG MOBILE nemrég elindította a Royale Pass 19. szezonját is. Ugyanezzel a témával, amely egy exkluzív rovar témájú felszerelést kínál, amely már a 4. heti küldetésébe lépett.

Íme a Traverse-Insectoid játékmód bemutatója.

 

Az új mód már elérhető, és ingyenesen letölthető az App Store-ban és a Google Play áruházban.https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×