A debütálás nem sikerült a legjobban.

A Valorant aktuális szezonja, az Episode 2 Act 3 egy új pályát is elhozott a játékba. A Breeze személyében egy nagy terekkel operáló mappal bővült a Valorant világa. A felhasználók szívébe nem igazán lopta be magát a pálya, de ez még némi változtatással bizonyára orvosolható lesz majd.

Hétfő délután ismét jelentkezett a Dev Diaries névre hallgató videósorozatával a játék hivatalos YouTube csatornája, melyben Breeze megalkotását követhetjük végig.

 

A videóban betekintést nyerhetünk, hogy a fejlesztők milyen formában tesztelik a félkész, textúrák nélküli pályát, majd hogyan elevenül ez meg a jelenlegi állapothoz közeledve. Méretét tekintve is a Valorant legnagyobb térképe Breeze, a játékosok sajnos pont emiatt neheztelnek a fejlesztőkre. Túl nagynak és túl nyitottnak érzi a közösség jelentős része.

Nem szabad elfelejtenünk, hogy a Valorant designerei szerencsére arról híresek, hogy, ha kell akkor bármikor hozzányúlnak egy-egy maphoz. Elég csak Split eredeti állapotát és a mostani változatát összehasonlítanunk.

Ti mit változtatnátok Breeze-en?

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×