A Telenor Apák napja alkalmából ajándék lebeszélhető perceket ad ajándékba, de a hétvégén ingyen mobilnet is üti a telenorosak markát.

Az Apák napját ugyan nem övezi akkora ünnepély, mint az Anyák napját, egyáltalán nem mondhatjuk, hogy a családban betöltött szerepük kevésbé lenne fontos. Ezért is ünneplik egyre többen ezt a szülői ünnepet is, ami Magyarországon hagyományosan június harmadik vasárnapjára esik, ami idén június 20-at jelent.

Ez alkalomból a Telenor úgy döntött, hogy 60 perc ingyenes belföldi beszélgetést ad apák napján azoknak, akik igénylik azt.

Az akciót június 14 és 20 között lehet aktiválni a MyTelenor mobilalkalmazás felületéről, melyet kizárólag június 20-án vasárnap lehet felhasználni. Továbbá a hétvégén a foci EB (magyar-francia meccs) miatt, júni 19-én 14 és 18 óra között 4 órán keresztül nem számolnak fel adatforgalmat a mobilinternet használatáért – ezt a belföldi lakossági számlás és kártyás, valamint flottás csomaggal rendelkező lakossági ügyfelek igényelhetik június 15-től.

A Telenor ez alkalomból egy felmérést is készített, melyből az derül ki, hogy az apán többségében kevesebb szerephez jutnak (vagy vállalnak) a családon belüli kapcsolattartásból, de a gyerekek sem hozzájuk fordulnak elsőként, ha mély beszélgetést igénylő problémákat akarnak ki- és megbeszélni.

A válaszadók csupán 3 százaléka mondta azt, hogy az apjához fordul, ha személyes ügyekről, gondokról szeretne beszélni – 97% az anyát vagy a partnerét jelölte meg.

A felmérésben résztvevők 46 százaléka személyesen tartja a kapcsolatot az édesapjukkal, míg 43% inkább telefonon beszélnek egymással.

A Telenor ezért azt is bejelentette, hogy július 1-től az államilag elrendelt 5 napon felül a munkavállalóik – az anyák és az apák is – négy hét fizetett szülési szabadságot kapnak, ha igénylik. Sőt, a fizetett távollétet egyedülálló szülők és örökbefogadók is igénybe vehetik majd. Mindezt azért, hogy ezzel segítsék a gyermek és a szülő közötti kapcsolat megerősödését.

https://leet.hu/?s=xtrfy&post_type=product

×