Ha már Splinter Cell játékot nem készít a Ubisoft, legalább sorozatként folytatják Sam Fisher történetét, de két animációs Far Cry is jön majd Netflixre.

A Geeked Week megannyi meglepetést tartogatott számunkra – a legnagyobb például a Vaják második szezon kedvcsinálója, illetve a WitcherCon volt -, mindezek mellett azonban nem felejtettek el egy-két újabb Netflix videojáték adaptációt is bejelenteni.

A Ubisoft játékos univerzuma újabb szintet lépett, legalábbis  ami a számokat illeti mindenképpen, ugyanis most két újabb sorozattal bővül ki az eddig ismert lista. A The Division, az Assassin’s Creed és a Splinter Cell mellé most becsatlakozik a Far Cry is, amihez nem is egy, hanem rögtön két animációs sorozatot is készítenek.

Az egyiket egyelőre totális homály fedi, vélhetőleg ezen még csak nem rég kezdtek dolgozni. A másik viszont a méltán népszerű Far Cry 3 kiegészítő, a 80-as és 90-es évek eltúlzott akciófilmjeit synthwave hangulatban idéző és kiparodizáló Blood Dragon alapján készül Captain Laserhawk: A Blood Dragon Remix címmel.

https://www.youtube.com/watch?v=BeeyC96RGYY

 

A Blood Dragon sorozat animációira és történetére egészen biztosan nem lesz panasz, ugyanis a Castlevaniával és a Dreddel már bizonyított Adi Shankar dirigálja, míg a látványért a szürreális alkotásairól ismeretes Bobbypills felel majd. Az előzetes infók alapján azonban nem lesz túl hosszú, mindösszesen hat részesre tervezik.

A másik Far Cry-ról tényleg nem tudunk sokat, csupán egyetlen képet osztottak meg róla, amelyen a már jól ismert Far Cry logót láthatjuk duplikálva.

Ezzel szemben a Splinter Cell sorozat is egyre inkább alakulni látszik. A Sam Fisherről szóló minimum kétévados és 16 részes animációs sorozatról már hónapokkal ezelőtt lerántották a leplet, most viszont bővebb infókat is megosztottak róla. A történet központjában egy öregebb Sam Fisher áll majd, aki az amerikai Nemzetbiztonsági Ügynökséghez tartozó Echelon Division nevű szervezet embereként ügynökösködik. A sztorit a John Wick forgatókönyvírója, Derek Kolstad jegyzi, ami remélhetőleg az első garancia a minőségre.

A Splinter Cell sorozathoz egy képet is csatoltak, amin a kedvenc, de a Ubisoft részéről méltatlanul hanyagolt kedvenc titkosügynökünket láthatjuk.

Kép

 

 

https://www.youtube.com/c/LeetHungary

×