Lassan mondhatni Uborka szezonjába lép az Ultimate Team játékmódja, illetve az egész 21-es Fifa. A hétvégén vissza kaptuk a már jól ismert Upgrade SBC-ket, ám felmerül a kérdés, melyiket is érdemes választanunk?

Összességében sajnos kijelenthető, hogy az SBC-k is kezdenek egyre jobban kifújni, ez ebben mutatkozik meg legfőképpen, hogy egyre gyengülnek a fellelhető tartalmak. Jelenleg a Festival of FUTball promó uralkodik, mely egyértelműen a válogatott játékosokat pályázza meg, melyek csapataikon keresztül elért teljesítményeik alapján fejlődhetnek adott esetben. Örülök ennek az irányvonalnak, mivel több remek árazással bíró lapot is köszönthetünk, mint Zakaria, vagy Yazici kártyája.

Lássuk, mely Csapatépítő Kihívások közül válogathatunk jelenleg!

Szigorúan Upgrade téren szétnézve két lehetőségen akadhat meg a szemünk. Mindkettő jól ismert SBC, amivel nincs is akkora gond, de jöhetne már valami változatosabb is a játékba. Gondolunk is leginkább egy 85+5X Csomagra, vagy egy 83+10X is bőven elférne.

Melyik SBC-t érdemes választanom?

1. 82-88 Player Pick Upgrade

Futbin

  • Ha emlékeim nem csalnak, ez az első alkalom, hogy a 82-88 Player Pick formátumban került a FUT 21 partjaira. Az elődjéből jó párat elnyitogattam, nekem sosem váltak be ezek a csomagok. Legtöbb esetben 82-es lappal ‘gazdagodtam’ , néhányszor volt szerencsém szembe kerülni a bűvös 83-as érkékkel is, de szinte fény évente nyitottam sétáló manust. A kritérium egyszerű, jól ismert, 9 darab bármilyen Gold lapot darálhatunk kedvünkre az SBC-be, ami most nem kevesebb, mint 10.000 Coint körül mozog. Ennyiért nem tudnám ajánlani ezt az Upgrade SBC-t.
  • Ár/Érték: 10/4

2. 81+ Player Pick

Futbin

  • Ugyan csak ismert, bevált formulája ez a TOTS indulása óta a játéknek, rengetegen is bíznak benne a társak közül, teljes joggal. Nekem is kiválóak a tapasztalataim róla, sok komoly lapot szereztem ezen az úton idén. Hatalmas bónuszt jelent az a tény is, hogy az eddigi 3 lehetőséget most 4-re emelte az EA, amivel alaposan megnövelte a Pick-re áldozók esélyeit! Árazásban szinte alig tér el az elsőként említett 82-88-től, mivel közel vannak egymáshoz a sima Gold, illetve Rare Gold lapok árai. Egész pontosan 12-13.000 Coinból megoldható egy kiszedése. Nálunk egyértelműen a 81+ PP a nyerő!
  • Ár/Érték: 10/8,5

Ti melyik Upgrade formátumot csípitek jobban?

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×