A Gamesplanet heti akciójában most az Assassin’s Creed sorozat szinte összes darabjára csaphatunk le pofátlanul olcsón.

A héten már elméletileg – és első blikkre gyakorlatilag is – megérkezik a jó idő és a meleg, sőt, a még suliba járó gamerek külön örülhetnek, hiszen a héten kezdődik a nyári szünidő is. Gondolhatnánk, hogy na, most majd jól kiszabadulunk a szabadba, és kirándulunk, strandolunk, kiülünk valahova a haverokkal erre a különböző digitális játékboltok egyre-másra kezdenek bombázni minket a kihagyhatatlan akcióikkal.

Most például a Gamesplanet gondolta úgy, hogy a napszúrást elkerülendő a naptej és a fényvédő árát költsük el inkább náluk. Mondjuk olyan játékokra, mint az Assassin’s Creed összes, és olyan áron, amennyiért bolondok lennénk nem kosárba rakni.

Az akcióban – a Valhallán kívül – konkrétan az összes megjelent AC helyet kapott, a legolcsóbbakat egy ezresért, a legdrágábbat pedig 9000 forintért vehetjük meg. Ez utóbbi nem mellesleg az Odyssey legrobosztusabb kiadása.

Viszont van egy kis gond! Méghozzá, hogy csak ezen a héten érhető el az akció, ami így június 21-én véget is ér.

De, nem csak az orvgyilkos játékokkal tárazhatunk be. Az akcióban beszerezhetjük az Ace Combat 7-et, a legendás Splinter Cell-eket, a Rainbow Six-sorozat több darabját a Vegasokkal az élen, néhány Mega Man-t és a Street Fighter V-öt is, természetesen hasonlóan pofátlanul alacsony áron.

Az akciókért ERRE A LINKRE, vagy a fenti képre tessék rábökni, és azonnal szórhatjátok a sajtos-tejfölös lángosra tartalékolt forintokat!

Na és azt tudtad, hogy a LEET Shopban most a GTA V és a Red Dead Redemption a jóárasított?

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×