A T234 egy átdolgozott változatáról lehet szó.

Már csak másfél nap választ el minket a Nintendo E3-as eseményétől. Sokan reménykednek, hogy a japán óriáscég végre leleplezheti a Nintendo Switch utódját is. Egyre több jel utal arra, hogy valóban készül valami a Nintendo műhelyében, legutóbb például a konzol várható árát is megtudhattuk.

 

Ezúttal a veterán NVIDIA leaker, kopite7kimi hozott nyilvánosságra egy érdekességet a konzollal kapcsolatban. Ha minden igaz, akkor a Nintendo Switch „Pro” belsejében a T234-es, Orin processzor kaphat majd helyet.

A SoC 2048 darab Ampere architektúrájú CUDA maggal lesz megáldva és 12 magos CPU egységgel fog rendelkezni. LPDDR5 memóriatámogatás sem maradhat ki a repertoárból, így akár a 200 GB/s sávszélesség sem lesz elképzelhetetlen. Csak hogy tudjuk mihez viszonyítani: az eredeti Switch-ben használt Tegra X1 processzor 25.6 GB/s sávszélesség kitolására volt csak képes. A jelenlegi IPS kijelzőt egy 720p OLED megjelenítő válthatja le, illetve 4K kimenetre is képes lehet majd a konzol.

Az információk alapján júliusban indulhat a tömeggyártás és szeptember, október környékén már meg is vásárolhatjuk. Természetesen a hivatalos bejelentésig érdemes a fenti adatokat pletyka szinten kezelni.

Szerintetek a Nintendo bejelenti az újdonságot kedd délután?

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×