Néhányan már bele is vethették magukat a PUBG: New State zárt alfájába. Szerencsére mi is betekintést nyerhetünk a játékba.

Tegnap este elindult PUBG: New State zárt alfája. A szerencsések kódot kaptak, hogy kipróbálhassák a játékot. A többieknek egyelőre csak videón kaphatnak betekintést a játékba, de még ez is több, mint a semmi.

 

A fenti egy órás játékmenetből remekül betekintést nyerünk arra, hogy mire is számítsunk. A felvételt egy ROG 5 készüléken 1080p / 60 FPS-ben lett rögzítve, így azért megvolt az alapeszköz a megfelelő játékmenethez. Egyelőre még kontrollerrel nem kompatibilis a játék, így ha valaki azzal szeretné kipróbálni még várni kell, hogy a teljes élményt megkapjuk.

Bár még csak tegnap indult, egyelőre csak a hétvégén játszhatunk a PUBG: New State zárt alfájával. Annak ellenére, hogy korai hozzáférés viszonylag sok egyedi beállítás között változtathatunk kezdve a grafikával.

Új fegyverek, drón, és új pálya is vár ránk, de a PUBG alapérzet még mindig ott van. Várhatóan méltó utódja lesz a PUBG: Mobile-nak, de kérdés, hogy az új játékok mellett képes lesz visszahozni a játékot a köztudatba.

Te adsz neki egy esélyt?

×