Kapcsold fel a világítást az új Hammerhead True Wireless X fülhallgatókkal.

MIT? A Razer a mai napon bejelentette új, nagy teljesítményű Hammerhead True Wireless X fülhallgatóját, amely megvilágított, zöld LED érintésvezérléssel villantja meg stílusát, és emelkedik ki a tömegből. A gamerek számára optimalizált, 60 ms-os, alacsony késleltetésű Gaming móddal rendelkező, valamint egyedi hangolású 13 mm-es meghajtóin keresztül gazdag, magával ragadó hangzást biztosító Hammerhead True Wireless X egy sokoldalú fülhallgatópár, kifejezetten az útközbeni játék- és médiaélvezethez.

Az egyes fülhallgatók testreszabható háttérvilágítású LED érintésvezérlői gyors hozzáférést nyújtanak a leggyakrabban használt funkciókhoz, például a hívások kezeléséhez, a hangerő szabályozásához vagy a Gaming mód aktiválásához. A Hammerhead True Wireless X-szel egyszerre megjelenő új Razer Audio App alkalmazással a felhasználók számára lehetőség nyílik a hangzáskép finomhangolására, a fényhatások és a fényerő testreszabására, valamint az érintőgesztusok – saját igényük szerinti – újrakonfigurálására.

A bekapcsolt világítás mellett akár 24 órás (kikapcsolt világítással pedig akár 28 órás) használatot biztosító Hammerhead True Wireless X akkumulátor-üzemideje révén nem ütközik akadályba az egész napos játék- és médiaélvezet, így tökéletes fülhallgató a megbízható, alacsony késleltetésű élmény mellett kristálytiszta hangzásra is vágyó, mobil játékosok számára.

Az Android eszközökön elérhető Google Fast Pair (gyors párosítás) funkcióval kompatibilis, és a Bluetooth 5.2 automatikus párosítását használó Hammerhead True Wireless X fülhallgató gyors, kényelmes és megbízható csatlakozási lehetőségeket nyújt, így ideális az okostelefonokkal, táblagépekkel, laptopokkal és konzolokkal történő használatra..

A Hammerhead True Wireless X már 31 000 forintos áron elérhető a Razer hivatalos közleménye szerint.

×