Megérkezett a The Witcher sorozat második évadának első kedvcsinálója, és esélyes, hogy egy hónapon belül jön a következő.

Végre megtörtént amire vártunk, igaz, sajnos sokkal rövidebb, mint amire számítottunk. De hát, aki a kicsit nem becsüli, az… – mondja a közmondásunk bölcsen, így egy ideig be kell érnünk ennyivel.

A Geeked Week keretein belül ugyanis, megannyi pletykának eleget téve megérkezett a Netflixes Vaják második évadának legelső kedvcsinálója, amely sokat nem mutat, arra bőven elég, hogy még jobban be legyünk sózva. A tényleg nagyon rövid teaserben a hangsúly Cirin van, aki immáron Geralt oldalán különösen nagy változáson megy majd keresztül.

Viszont, egy percet se búslakodjunk, ugyanis óriási meglepetésre azt is bejelentették, hogy július 9-én a Netflix és a CD Projekt RED közösen megrendezi a WitcherCon-t.

Az alig egy hónap múlva megrendezésre kerülő eseményen egészen izgalmas dolgokat tudhatunk majd meg a Vajákról. Itt betekintést nyerünk majd a játékok és az élő- és animációs sorozat készültébe, melyekről maguk a készítők is részletesen mesélnek nekünk.

Ugyanakkor a CD Projekt előre leszögezte, hogy ne számítsunk új játék bejelentésére, a Netflix részéről viszont számíthatunk leleplezésekre. Reményeink szerint itt majd többet láthatunk majd a Vaják sorozat második etapjából. Mindehhez egy egészen jól festő képet is mellékeltek, amin a két Geraltot láthatjuk.

Kép

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×