Úgy tűnik, Killjoy új ügynököt készített.

A Summer Game Fest élő eseményen egy rövid trailerben egy új robotügynök indult be a háttérben, miközben a feje egy közeli asztalon aktiválódott. A klip nem sok információval szolgált az ügynökről, de

a rajongók már elkezdték összerakni a lehetséges képességeit.

Killjoy átvette a hivatalos VALORANT Twitter-fiókot, és rejtélyes képeket posztolt. Az első képe egy koncerten készült szelfi volt, de a második képen egy Alarmbotot láthatunk, amint éppen hatástalanítják. A képaláírás így szól: „Variable removed, Alarmbot down” – Nagyjából ezt jelenti: „Változó eltávolítva, Alarmbot leállítva”, ami valószínűleg az új ügynök egyik képességére utal.

A robot aktiválódásáról készült rövid klip arra utal, hogy Killjoy valószínűleg azért hozta létre, hogy segítsen megvédeni a Föld-1 radianitját az ellopni próbáló tükrözött ügynökök ellen. A rajongók Breeze-en is találtak az új ügynökre utaló teasereket, például egy lila szikrákat kibocsátó tőrt, ami egy ládában rekedt.

 

Az új robotügynök valószínűleg használható tőrökkel, vagy késekkel fog rendelkezni, amelyekkel kikapcsolja más ügynökök képességeit, mint például Killjoy Alarmbotja. Nem világos, hogy az új ügynök minden más képességet ki tud-e kapcsolni, vagy csak a fizikai képességeket, mint Killjoy Alarmbotja és Raze Boom Botja.

A Summer Game Fest élő eseményen megerősítették, hogy a rajongók még ebben a hónapban további információkat kapnak az új ügynökről.

A harmadik epizód kevesebb mint két hét múlva érkezik, és a rajongók valószínűleg akkor számíthatnak az első robotügynök megjelenésére.

Nos, elég érdekesnek tűnik ez a kis teaser, várjátok már?

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×