Az utóbbi idők óriási AAA-s dömpingjét levezetendő az Epic Games legközelebb két könnyedebb mókát ad ingyen.

A nyárba fordulván igencsak rákapcsolt az Epic a boltjában osztogatott ingyen játékokkal, hiszen az utóbbi időben nem csak értékes, hanem egészen magas minőségű portékákkal szórt meg bennünket. Legutóbb például – pont egy napja – az elmúlt évek egyik legjobb és legkreatívabb akció kalandját, a legendás Remedy által jegyzett Controlt dobta utánunk.

A jövő héten viszont – a heti izgalmakat levezetendő – két kisebb, de annál szórakoztatóbb játékkal lepnek meg minket, melyekért ugyancsak érdemes lesz belekattintani az Epic Games Store-ba.

Június 17-től egészen június 24-ig a Hell is Other Demons és az Overcooked! 2 lesz teljesen ingyenesen bezsákolható.

Az Overcook! 2 kooperatív főzős mókáját talán nem kell sokaknak bemutatni. Itt az a lényeg, hogy bizonyos idő alatt megfelelő mennyiségű ételt dobjunk össze, a megfelelő alapanyagokkal. Ez persze nem olyan könnyű mutatvány, mint amilyennek elsőre hangzik, hiszen ahogyan haladunk előre, úgy nehezednek a pályák és bonyolódnak a receptek, és az összeveszésfaktorról még csak nem is beszéltem.

 

A Hell is Other Demons már egy egészen más falat. Alapvetően szórakoztató cucc, de a kihívásokkal nem kicsit teletűzdelt pixelgrafikás akció-platformert, ami roguelite elemeket is bőséggel magában hordoz – már kevésbé ajánlható mindenkinek.

Ha valaki szereti a stílust, na meg a Synthwave muzsikákat, akkor egyenesen kötelező, de az érdeklődőknek is érdemes lehet tennie vele egy próbát.

A játékokat tehát jövő héten, június 17-től lehet az Epices könyvtárunkhoz adni, egészen a következő hét csütörtökéig, amikor is újabb ingyenes mókával lepnek meg minket.

https://leet.hu/?s=redemption&post_type=product

×