Ezúttal kifejezetten remek áron csaphatsz le a Leet Shop-ban a Rockstar Games két mesterűvére!

Itt a nyár, néhány zuhé között strandidő, szóval mivel is lehetne jobban elütni a gamerek drága idejét, mint egy jó kis GTA és Red Dead Redemption 2 párossal?!

Na ugye, hogy ugye? Jól tudjuk ezt mi is, ezért szigorúan a közjó érdekeit szem előtt tartva „kicsit” olcsóbbá tettük a Rockstar Games két remekművét. Fontos azonban felhívni a figyelmet arra, hogy mindkét játék komoly problémákat okozhat a nyári szabadidő megfelelő beosztásában, súlyos strandhiányt okozva a szervezetekben!

A Grand Theft Auto V-re – PC, Xbox One és PS4 platformokra – mindösszesen 7990 forintos áron csaphattok le, míg a Red Red Redemption csupán 11.990 forintért lehet a tiétek PS4 és Xbox konzolokra.

A játékoknak természetesen te leszel a legelső tulajdonosa, így nem hogy nem tapizta és „mikrokarcolta” össze senki, de a kibontás után te szippanthatod be azt a jellegzetes és imádott „új játék illatot” is. Ez pedig nem lehet egy utolsó szempont.

De sietni sem árt, hiszen minden jónak vége szakad egyszer. Az akció sajnos július 4-én véget ér, addig viszont még a készletekből is kifogyhatunk.

Ha szemet vetettél valamelyikre, akkor javallom az irányt azonnal a Leet Shop felé venni, amit IDE, vagy a fenti képre bökve tehetsz meg. A továbbiakban jó játékot kívánok, de csak óvatosan, hiszen rendkívül könnyű elveszi mindkét tökéletesre csiszolt világban – akár 100+ órára is. Ne mondd, hogy nem szóltam!

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×