A Raven Software a hírek szerint egy vadonatúj mapot tervez implementálni a Warzone-ba a Call of Duty 2021 megjelenésével.

A Call of Duty: Vanguard névre hallgató, a pletykák szerint a Call of Duty franchise 2021-es játékát a Call of Duty: World War II alkotói, a Sledgehammer Games fejleszti majd.

Call of Duty: World War II

 

A Raven csak 2021 áprilisában adta ki a hidegháborús Verdansk frissített változatát, amely 1984-re repített vissza minket, hidegháborús fordulatokkal és egy frissítéssel, amely számos jelentős változást hozott az egész játékban. Igaz a Verdansk 84 számos új POI-t vezetett be Verdanskba, de a map nagyrészt ugyanaz maradt.

Mindez azonban hamarosan megváltozhat, ha az új jelentések igazak.

Új „csendes-óceáni” Warzone map

A VGC szerint az új helyszín a Pacific nevet fogja viselni, és „jelentősen nagyobb” lesz, mint Verdansk, új járművekkel, hogy a hatalmas bővülésnek megfeleljen.

 

A VGC jelentése szerint a következő Call of Duty cím a 2020-as Black Ops Cold Warral ellentétben a játékosok által megszeretett Modern Warfare/Warzone motoron fog futni, így könnyebb lesz az átmenet a kettő között.

A Warzone mint ingyenesen játszható battle royale kétségtelenül hatalmas sikert aratott az Activision és a Call of Duty franchise számára, és egyértelműen ezt akarják tovább csiszolni a 2021-es megjelenés felé haladva.

A jelentés szerint a Warzone és a Vanguard integrációja lényegesen simább lesz, mint a Cold War-é, mivel a Sledgehammer-nek „sokkal több ideje” volt felkészülni rá.

Egy második világháborús helyszín mindenképpen érdekes játékmenetet hozna, főleg a Call of Duty múltját tekintve a témában.

Mikor fog érkezni?

Az új map várhatóan a Call of Duty 2021 várható integrációjával együtt érkezik. A következő játék valószínűleg 2021 novemberében fog megjelenni, de mivel az Activision a pletykák szerint kihagyja az E3-at, hogy saját maga mutassa be a játékot, lehet, hogy még hamarabb is láthatjuk.

Hogy ez azt jelenti-e, hogy a Pacificet is be fogják-e jelenteni, vagy egyáltalán bármilyen valódi pályamódosítást, azt még nem tudni. Az év végi hivatalos megjelenéskor már sokkal tisztábbnak kell lennie a képnek, így csak álmodozhatunk addig az új mapról.

Mit gondoltok ez a sok új map leak-ből lesz már végre valami?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×