A napokban felvetett témakörünkre szolgálhat némiképp magyarázattal ez a Redditen talált diagramm. Vajon mennyit érnek a papíron kimelkedő számok játékon belül?

Akkor az általános problémára kívántunk rábökni, ám a Reddites búvárkodást követően egy igen érdekes kimutatásra leltünk. Egészen pontosan egy lelkes rajongó diagramot készített, melyben korunk két legmagasabban jegyzett kapusát veti össze, legalábbis ami a FIFA 21-et illeti.

Mindenfajta vizsgálódást leszámítva, szerintetek melyik kapus viszi a pálmát kettejük közül?

Egy személyes véleményezést engedjetek meg ezen a ponton! Idén a kapusok szeszélyes, kicsapongó, erősen ingázó teljesítménye nagyszerűen példázza a játék ingoványos gameplay részlegét. Hol a gólvonalról is kiböki a szemünket egy-egy portás, máskor belepkézi a békésen haza gurított féllel döcögő bőr golyót….. Kétségtelenül a játék egy, ha nem a legirritálóbb pontja a kapus poszt. Ezzel együtt Pope, Lloris, sima Ederson nálam szépen muzsikáltak idejük jelentős részében.

 

Ti kit ajánlanátok Ederson, Neuer összevetésben?

Fogós kérdés, mivel tételezzük fel, hogy mindkettő TOTS lappal indul. Ederson közel 100 meccsen át tiporta a gólvonalamat, ami szembe tűnk, hogy rettentően gyors( 75 Gyorsaság), ám ezen kívül teljesen átlagosan védett. Neuer sima lapja nálam gyorsan megbukott még November körül, a TOTS lappal pedig egyetlen Draft a tapasztalatom. Azon egyébiránt meggyőző volt.

Lássuk mit tárnak elénk a Reddit sötét bugyrai!

FIFA MythBuster: Is TOTS Neuer really that bad? from FIFA

Ha az összevetés önmagában nem keltette föl kellőképp a figyelmedet, akkor érdemes lejjebb görgetni a kommentelők iszonyatos háborújához. Komoly, kifejtett, illetve pár szavas odaböfögéseket is találunk szép számmal, tehát valósággal felfalták a posztot az odatévedők.

Hogy mi az eredmény? Ezt mindenki döntse el magának, de a számok egyébként Neuer mellett állnak.
https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×