Az EA megerősítette, hogy a Battlefield 2042-nek valóban lesz nyílt béta időszaka, és itt van, hogyan lehet korán csatlakozni az akcióhoz.

Mint manapság a legtöbb nagy multiplayer cím, a Battlefield 2042 is lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy publikus béta keretében korán kipróbálják a játékot. Bár az élmény még nem teljesen végleges, ami azt jelenti, hogy lehetnek hibák és szerverproblémák az út során, a béták gyakran szolgálnak megfelelő ízelítőként arra, hogy mi fog következni.

A Battlefield 2042 az első új cím három év után, és az első Battlefield játék, amely új generációs hardveren jelenik meg. Ez nagy előrelépést jelent a franchise számára, így a rajongók természetesen türelmetlenül várják, hogy belevághassanak.

Íme egy teljes összefoglaló mindenről, amit a nyílt bétáról tudni kell, hogy minél előbb belevethesd magad 2042-be.

Igy vetném bele magam a játékba…

Battlefield 2042 nyílt béta dátumok és platformok

A Battlefield 2042 nyílt bétája a játék teljes megjelenéséhez közelebb fog indulni. Pontos dátum azonban még nincs, hogy mikor indul, de mindenképp tájékoztatunk majd titeket.

Néhány feltételezést azonban már tudunk tenni. Tekintettel arra, hogy az EA július 22-én az EA Play Live-on mutatja be a következő többjátékos komponenst, a teljes játék pedig október 22-én jelenik meg, feltételezhető, hogy a nyílt béta valahol augusztus és szeptember közé esik. Remélhetőleg sokáig is fog tartani.

Mely platformokon lesz elérhető?

  • PlayStation 4 és 5
  • Xbox One, Xbox Series X|S
  • PC játékosai mind csatlakozhatnak majd.

Rendszerkövetelmények sajnos még nincsenek megjelenítve az Origin oldalán. Ezért véleményem szerint, mindenképp új generációs platformon próbáljuk ki a játékot.

Hogyan férhetsz hozzá a Battlefield 2042 nyílt bétájához idő előtt?

A Battlefield-rajongók előrendeléssel hamarabb bejuthatnak a 2042 nyílt bétájába.

Ha a lehető leghamarabb szeretnél beugrani a 2042-be, az előrendelés a legjobb megoldás. Függetlenül attól, hogy hol játszol, az előrendeléssel korai hozzáférést kapsz a nyílt bétához, megelőzve azokat, akik nem rendelnek elő.

Nem lehet tudni, hogy mennyivel hamarabb jutsz be, de valószínűleg néhány nappal több időd lesz.

Remélem készen álltok a totális háborúra, találkozunk a csatatéren!

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×