A League of Legends egyik fejlesztője megerősítette, hogy idén sem maradunk újdonságok nélkül, három szuper itemmel leszünk gazdagabbak.

A 11. szezonban több tucat új tárgyat kaptak a League of Legends játékosai, így egy komoly házi feladatot kellett elvégezniük, hogy eligazodjanak az átdolgozáson. Készüljetek fel, mert újabb változásokat fogtok észre venni.

Az új tárgyak kifejezetten az előszezon nyomán keletkezett űrt hivatottak betölteni, valamint megerősíteni néhány olyan szerepet, amelyet egy ideje elhanyagoltak, beleértve a split pushereket és az enchanter supportokat( Janna, Karma, Lulu, Taric és társai).

A 2021-es előszezon kivesz néhány tárgyat, miközben új Mythic tárgyakat vezet be.

Az új top lane itemek

Két új tárgy érkezik a top lane-re: Egy teljesen új „bind” tárgy, és egy nagy Sanguine Blade átdolgozás.

A „bind” item úgy fog működni, mint a Knight’s Vow vagy a Zeke’s Convergence, de egy kis csavarral. Egy ellenséghez fogsz kötődni akivel szemben sebzéscsökkentést biztosít, így kiválóan alkalmas erős split pusherek vagy hypercarry-k ellen a csapatharcokban.

Ami a Sanguine Blade-et illeti, mostantól Hullbreaker a neve. A Riot nyitni akar olyan AD laner hősök felé akinek a célja a lane megnyerése.

 

Ezért elveszítette a Lethality-t, de a cserébe több előnyös stat lesz a tornyok ostromához és az ellenfelek 1vX helyzetekben történő leszereléséhez. Ez magában foglalja a páncél és mágiaellenállás buffot, amikor nincsenek szövetségesek a közelben, és a megnövelt torony sebzés, valamint a minions buffok, mint a régi Banner of Command.

Az új enchanter tárgy több ellenállást ad a támogatóknak

Végül érkezik egy új Enchanter item, amely a squishy supportoknak ad némi extra védelmet.

Az új tárgy a Zhonya’s Hourglass-hoz hasonlóan burst ellenállást biztosít, de sokkal inkább támogató hősöknek készült” – mondta Jeevun ‘Jag’ Sidhu vezető játéktervező.

Nem ezek az egyetlen változtatások, amelyeket a Riot tervez azonban. A tárgyak átdolgozása örökké fejlődik, és rengeteg további változás várható a 12. szezon előtti időszakban. Egyelőre „nincsenek határozott tervek”, de az év második felében több részletet is elárulnak majd, amiről mindenképp értesítünk titeket.

A tárgyak a League of Legends 11.13-as patchjében kezdenek érkezni, kezdve a Hullbreakerrel. Az enchanter item, valamint a top lane „bind item”  később, a nyár folyamán érkezik.

Úgy tűnik, hogy a Riot Games tényleg figyel a játékosokra, még ha szeretünk viccet űzni abból, hogy csak a skin eladások érdeklik őket.

https://leet.hu/?s=WSNews&post_type=product

×