Döntött a hazai Valorant közösség.

Nem is olyan rég, egy érdekes kísérletet indítottunk. Létrehoztunk egy szavazást a hazai Valorant csoportokban, közösségekben, ahol arra voltunk kíváncsiak, hogy a magyar játékosok mely pályát és ügynököket csípik a legjobban. Előfordulhat,  hogy lemaradtál a szavazásról. Semmi probléma, ezt még pótolhatod >IDE< kattintva.

Nézzük is az eredményeket!

Kedvenc ügynökök

A szavazás kezdetétől egyértelmű volt, hogy melyik három ügynök lesz a befutó, ám a helyezésüket folyamatosan változtatják. A bejegyzés pillanatában Raze vezeti a toplistát, Jett és Reyna pedig a dobogó 2. és 3. fokát foglalja el.

A legnépszerűtlen hőspáros pedig Breach és Brimstone, a magyar játékosok valamiért nem szívlelik a két szakállas óriást.

A kedvenc pálya

Azt gondolná az ember, hogy a három klasszikus és alap pálya közül került ki a győztes, de nem is tévedhetne nagyobbat. Pár százalékkal csak, de Icebox nyerte a viadalt. Na jó, természetesen vicceltem: Ascent lett a befutó! Meglepetésemre nem Icebox lett az abszolút utolsó, hanem Breeze, bár könnyen lehet, hogy csak a map frissessége miatt.

Te kire szavaztál?

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×