Döntött a hazai CS:GO közösség.

Nem is olyan rég, egy érdekes kísérletet indítottunk. Létrehoztunk egy szavazást a hazai Counter-Strike: Global Offensive csoportokban, közösségekben, ahol arra voltunk kíváncsiak, hogy a magyar játékosok mely pályát csípik a legjobban, hány órát áldoztak a játékra és milyen korcsoportba tartoznak. Ezen kívül az is érdekelt minket, hogy mennyi versengő győzelemmel rendelkezik az átlag magyar felhasználó. Előfordulhat, hogy lemaradtál a szavazásról. Semmi probléma, ezt még pótolhatod >IDE< kattintva.

Nézzük is az eredményeket!

Kedvenc Active Duty pálya

Úgy tűnik az ikonikus CS:GO pálya, a Dust 2 eléggé háttérbe szorult a hazai közösségben, hiszen Inferno és Mirage jelentős köröket ver rá. A bejegyzés pillanatában Inferno a befutó, de bármikor átveheti az első helyet Mirage is. Fun fact: Ancient egy szavazatot sem kapott, bár eléggé friss pályáról beszélünk.

Az „átlagos” magyar játékos

Az általatok adott válaszok alapján az átlagos magyar CS:GO játékos 2000 és 5000 közötti óraszámmal rendelkezik és 501-1000 MM győzelemmel a zsebében ül le nap mint nap a gép elé. A játék pedig nem meglepő módon a 18-25 éves korosztály körében a legnépszerűbb hazánkban.

Te kire szavaztál?

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×