Ahogy azt már lassan megszokhattuk, az Epic mindig csak a megjelenés időpontjában leplezi le a heti ingyenes játékot.

Az  Epic gyakorlatilag eláraszt minket ingyenes játékokkal, hiszen hetek óta csak adogatja őket mint a cukrot. Mivel mindenki szereti az ingyen játékokat, igy ma is megkapjátok. Az elmúlt hetekben az NBA 2K21, majd az Among Us lett ingyenes. Utóbbinak nem igazán örültek a játékosok. Előző héten a Frostpunk volt ingyenes Június 3 és június 10 között.

Most viszont az Epic nem aprózta el a dolgokat, és ingyen elhozta nekünk a Control-t

A játék a Szövetségi Ellenőrzési Iroda körül mozog, egy titkos amerikai kormányzati ügynökség, amelynek feladata a valóság törvényeit sértő jelenségek megfékezése és tanulmányozása.

Többet felesleges elárulnom a játékról, hiszen ingyen van próbáljatok ki! 

A játék rengeteg díjat is kapott.

Az eredetileg 16+ besorolású játék New Yorkban játszódik, ahol a földönkívüli megszállás után kellene megszilárdítani a rendet. A 3rd person akció-kaland játék számos díjat bezsebelt 2019-es megjelenése után.

Díjat kapott a Game Awards-on, a Golden Joysticks-on és számos nemzetközi magazin év végi toplistáján.

Jesse Faden sztorija természetfeletti elemekkel, rengeteg nyomozással és akcióval átitatva vezet el minket a sötét titkok és összeesküvések legmélyére. A játékot most ingyen letölthetjük az Epic Games kínálatából, az eredetileg 11.500 forintos játékot egészen június 17-ig zsebelhetjük be.

A játékot ezen a linken éritek el ingyenesen.

Jó játékot mindenkinek!

Mindenképp szerezzétek meg ti is!

×