Kezdetét vette a PS Store egyik legjobb akciója, amikor duplán megéri PS Plus előfizetőnek lenni!

Visszatért a PS Store egyik legmenőbb akciója, a Double Discounts! Ennek az akciónak tulajdonképpen az a lényege, hogy jó szokáshoz híven rengeteg játékot jóárasítanak (ami már önmagában egy örömforrás), azok viszont, akik rendelkeznek PS Plus előfizetéssel az eredeti akció dupláját kapják.

Tehát, ha valami alapból 20%-os kedvezménnyel zsákolható be, az a Plus tagok számára 40%-kal olcsóbb!

Save on top games in the PlayStation Plus Double Discounts sale –  Thumbsticks

És hát nem is akármilyen játékokokat vásárolhatunk meg az összesen 245 játékot tartalmazó akcióban. Kezdetnek vegyük például az olyan mestermű exkluzívokat, mint a God of War, az Uncharted 4 és a The Lost Legacy, vagy a Bloodborne és a Concrete Genie, melyeket alapból 25%-kal, PS Plus-al pedig féláron rakhatunk kosárba – átlagosan pár ezer forintért.

De számos Ubisoft portéka is olcsóbb lett, méghozzá nem is kicsit! Az Assassin’s Creed Odyssey és az Origins, a Far Cry 5 és New Dawn, a Watch Dogs 2 és For Honor is pár ezer magyar forintosért rabolható.

Ahogyan egy-két Rockstar alkotás, konkrétan a Red Dead Redemption 2 és a GTAV is hasonló sorsra jutott – előbbinek az Ultimate, minden jósággal megpakolt kiadását, utóbbinak pedig három féle prémium, tehát extra tartalmakkal teletűzdelt csomagját szerezhetjük be az eredeti ár töredékéért csupán.

Mindezeken túl – és még sok-sok más mellett – olyan nagyszerű címeket is brutál olcsón vehetünk meg, mint a Borderlands 3, a Mortal Kombat X XL, a Dragon Ball Z: Kakarot, a Metro: Exodus, a Hitman 2, vagy a Kingdom Come: Deliverance.

Az akció egészen június 26-ig tart, a teljes listát pedig a Sony PlayStation oldalán, vagy a PlayStation konzolon a Store-ba lépve tudjátok csekkolni!

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×