Egy jó játékos és egy jó loadout csodákra képes.

MuTex-nek hihetetlenül jó 3. szezonja volt a Warzone-ban, a Nakatomi Plaza vault event segítségével hihetetlen rekordokat döntött meg nevetséges high kill-játékokkal. Most úgy gondolja, hogy ez az LC10 loadout megváltoztathatja a játékot.

A meta szélesre robbant a 3. szezonban, rengeteg fegyver van amely életképes. Csak az SMG osztályban legalább négy „metafegyver” van, amit érdemes használni. És ez még nem is tartalmazza az „SMG build” AR-eket, mint például az XM4 vagy a nemrégiben újratervezett FARA 83.

Ezek közül az egyik, amely népszerűségre tett szert, a Black Ops Cold Warból származó LC-10 SMG. Lehet, hogy már kipróbáltad, de ez a MuTeX által készített build kicsit egyedibb.

Itt van, hogyan rakja össze az övét, hogy uralja Verdanskot.

MuTex LC10 setupja

  • Muzzle: Sound Suppressor
  • Barrel: 13.9” Task Force
  • Laser: Tiger Team Spotlight
  • Stock: Raider Stock
  • Ammunition: 45 Rnd

Nyilvánvalóan, mint minden loadoutnál, itt is érdemes kipróbálni és ráérezni, hogy számodra hogyan tetszik. Például sok játékos inkább választja az Underbarrel kiegészítőt, mint a Tiger Team Spotlightot, bár ez utóbbi egyre gyakoribb Verdanskban.

Itt a videoja is, amit érdemes megnézni, főleg ha kontroller játékos vagy.

 

A Warzone 4. szezonja már a sarkon van, és ha nem történik jelentősebb fegyveregyensúlyozási változás, ez az LC10 remek lehetőség lehet az új szezonban való elindulásra.

Minden esetre próbáljatok ki, nekem is személyes kedvencem az LC10 egy Swiss K31-el párosítva.

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×