A Grand Theft Auto sorozat fiatalabb rajongói azt követelik, hogy a világ legnépszerűbb TikTokkere, Addison Rae legyen a következő játék arca.

Minden hétre jut legalább egy tucat bizarr, sokszor teljesen megalapozatlan GTA VI leak, szivárgás – a konteósok legalábbis így nevezik ezeket a legtöbbször véletlenszerűen légből kapott találgatásokat. Nem árulok zsákba macskát, ez is egy ilyen bizarr pletyka, ami újonnan elég népszerű is lett a fiatalabb GTA rajongók körében.

Szóval, adott a méltán népszerű Grand Theft Auto sorozat, illetve adott a nagyon fiatal játékosbázis, akik nem mellesleg és nyilván aktívan használják a TikTokot is. Ezt a kettőt most gyúrjuk szépen össze egy galacsinba, majd bontsuk ki, és ott lesz benne egy Addison Rae.

TikTok-Star zeigt viel - Addison Rae: Peepshow-Look bei MTV Movie Awards |  krone.at

Addison Rae

 

A hölgyről elöljáróban annyit érdemes tudni, hogy népszerűsége egyenesen a TikTokből eredeztethető, de azon mára már jócskán túlnőtt. A lány először még 2019-ben kezdett el posztolgatni a platformon, nem sokkal később már milliós megtekintésekkel büszkélkedhetett, ezt pedig egy zenei kislemez, most pedig egy filmszerep követi.

A rajongók szerint viszont itt az ideje szintet lépni, és egyenesen a világ egyik legvártabb játékába – az amúgy még bejelentetlen, de minden bizonnyal javában készülő – GTA 6-ba követelik.

Ez a sokmilliós követőbázisának egyáltalán nem elhanyagolható részét jelenti. Sőt, egyesek már odáig mentek, hogy teljesen megalapozatlanul posztolgatnak olyan belsős „pletykákról”, miszerint az új GTA borítóján „tutibiztos” szerepelni fog Rae.

Ez nyilvánvalóan csak egy random óhaj-sóhaj, mintsem egy valódi pletyka, azonban nem árt elfelejteni, hogy a Rockstar különösen szeret gúnyolódni valós trendegen, kifigurázni jelenségeket és/vagy konkrét celebeket. Így ha a stúdió fel is figyel Rae rajongóinak követelésére, könnyen lehet, hogy tényleg belerakják a játékba – csak épp nem úgy, ahogyan ők azt gondolnák. Lenne is belőle sértődés rendesen, annak idején például Lindsay Lohan perelte hasonlókért a fejlesztőket.

Tudom, senki nem tette, de ha engem kérdeztek azt mondanám, hogy a TikTok és a jelenleg domináló trendek – legyen az digitális vagy valós – szinte biztosan bekerülnek valamilyen formában a játékba. Az viszont teljesen valószerűtlen, hogy konkrétan maga Addison Rae bekerül majd a GTA 6-ba.

Íme a Dexerto elképzelt borítója, amin Rae virít:

Kép: Dexerto

Nektek tetszene, ha Addison Rae szerepelne a játékban? Vagy bőven elég lenne, ha csak a borítón lenne rajta?

https://leet.hu/termekek/pc/pc-hardver/pc-videokartya/

×