Egy vietnámi apuka kidobált faanyagból készített olyan működő mini-Lamborghinit a kisfiának, hogy azóta sem találjuk az állunk!

Munkám során mondhatni elég sok kreatív alkotást láttam már, legutóbb például a majd 3 méteres, de tökéletesen működő PS5-ön hüledezhettem, de ide sorolhatnám azt a retro és lego-mániás játékost is, aki működő PS1-et épített magának lego-kockákból. De ott van még az a roppant kreatív videós is, aki fából és papírból készített magának tökéletesen működő Cyberpunkos Mantis-pengét.

Truong Van Dao viszont mindenkin túltesz! A vietnámi apuka ugyanis egy olyan ultraszuper, de inkább ámulatba ejtő mini-Lamborghinit készített fából a kisfiának, ami történetesen még működik is.

Az egészet pedig kidobott faanyagból állította össze, ami nem csak tökéletes miniatűr mása egy igazi luxusautónak, de nagyjából hasonlóan is működik. Az ajtók vertikálisan nyílnak, LED világítást is kapott, színes sebességjelzője is van, ami kell is, ugyanis a beleszerelt villanymotornak köszönhetően akár 25 km/h-ás sebességgel is hasíthat.

Mindezen több mint két hónapot ügyködött, a teljes munkát pedig – jó szokásához hűen – le is videózta nekünk. Jó szokásához, ugyanis az apuka egyben kreatív youtuber is, korábban például hasonló módon elkészített egy BMW 328-at, egy Bugattit és egy Ferrarit is – ezeket mind, mind csekkolhatjátok az ND – Woodworking Art nevű csatornáján (érdemes!).

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×