Nem érted teljesen a dolgot? Segítünk!

Tegnap délelőtt végre megérkezett a Fortnite hetedik szezonja. Több újdonsággal is gyarapodott a játék, a szokásos kozmetikai elemek mellett természetesen új fegyverek is érkeztek. Az Epic Games általában mindig babrál valamit a Battle Pass / küldetésrendszerrel, ám ezúttal egy kicsit nagyobb változás érkezett a vártnál.

Aggodalomra semmi ok, ismertetjük az új rendszert!

Az új Battle Pass menü

Kezdjük is a legfontosabb változásokkal:

  • Az Epic Games különválasztotta az XP levelt és a Battle Pass szintet, de csak részben. Minden teljesített szint után 5 csillaggal gyarapodik az „egyenlegünk”.
  • Ezeket a csillagokat a Battle Pass fülön költhetjük el, a sorrenden is variálhatunk kicsit.
  • Az Epic Games 10 „Page”-re osztotta a Battle Pass-t, az egyes Page-ek feloldásának azonban feltételei vannak: bizonyos XP szint (20,30,40 stb.) vagy bizonyos feloldott tárgymennyiség. Így nem ugorhatunk egyből a legutolsó oldalra, kénytelenek leszünk kivárni a megfelelő előfeltételek teljesülését.
  • Egy Page-en belül gyakorlatilag akármilyen sorrendben megvehetjük tárgyakat, a legértékesebb jutalmat kivéve (addig lakat ikon lesz azon). Azt csak akkor oldhatjuk fel, ha az összes többi, kisebb tárgy is feloldásra került az adott oldalon.

A fenti szabályokat ismerve már hamar eligazodunk a menüben és félig-meddig még a kifarmolt tárgyak sorrendjén is változtathatunk.

Bejön nektek az új rendszer vagy maradnátok a réginél?

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×