Ismerd meg a Riot Games roppant tehetséges koncepciós művészeinek munkáit, melyeket az egyik legnépszerűbb online FPS-hez, a Valoranthoz készítettek.

Annak, aki esetleg nem ismerné az ‘A játék művészete’ cikksorozatunkat gyorstalpaló jelleggel annyit érdemes tudnia, hogy képesalbum formájában mutatjuk be egyes játékokon dolgozó koncepciós művészek gyönyörű munkáit.

A sorozat első két fejezetében a Horizon: Zero Dawn és a Cyberpunk 2077 hihetetlen és elképesztő művészeti alkotásait csodáltuk meg, most pedig az egyik legnépszerűbb online kompetitív FPS-en dolgozó fejlesztők és művészek munkáit hoztuk el.

Ismerd meg hát a Valorant és a Riot Games concept artisjainak lenyűgöző munkáját, és csodáld meg a játékot úgy, ahogyan eddig még nagy eséllyel nem láthattad!

A játékon a Riot belsősfejlesztői mellett több külsős művész is dolgozott, az alábbiakban pedig Devon Fay, Sean Marino, Minoh Kim, Larry “The Bravo” Ray, Theo Aretos, Brandon Meier, Suke, Chris Gillett, Atey Ghailan, Kevin Brunt, Robin Lhebrard és Lorenzo Lanfranconi munkáit láthatod.

VALORANT - Haven

Valorant Concept Art

Valorant Concept Art

Valorant Concept Art

Valorant Concept Art

Valorant Concept Art

 VALORANT - Early concepts

 VALORANT - Early concepts

VALORANT // BREEZE

VALORANT // BREEZE

VALORANT - Architecture

VALORANT_ASCENT_line_work

VALORANT_ASCENT_line_work

Valorant- Ascent skybox

Valorant - creation

Ha szeretnél még több ilyet látni, akkor jelezd nekünk kommentben, illetve látogass el az Iamag és ArtStation oldalakra.

https://leet.hu/termekek/ujdonsagok/

×